IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Хороскопи
00:09 | 12 август 2021
Обновен: 01:09 | 5 май 2024

Хороскоп за 13 август - Стрелец

Отделете време за интелектуалните си необходимост

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 13 август - Стрелец

Утрешният ден Ви обещава големи промени в живота. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви.

Утре Стрелците доста трудно ще реализират деловите си цели, тъй като ще имат много други задачи. Освен това се налага да се осъществят и някои делови промени, с които най-вероятно ще се заемете незабавно.

Последните ще са радикални за някои от зодията и ще решат неочаквано явил се проблем. Утре вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството отколкото към служебни ангажименти. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия.

Отделете време за интелектуалните си необходимости. Петък не е лош ден за Стрелците, но се очертава и доста напрежение по въпроси от финансово естество. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Щастливи числа: 12,2,3,16,20,39

Коментари

Новини Варна