IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Хороскопи
00:12 | 13 септември 2021
Обновен: 16:01 | 15 април 2024

Хороскоп за 14 септември - Риби

Утре е важно да работите в синхрон с другите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 14 септември - Риби

Вторник говори за много удобства, а преобладаващата част от Рибите са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Не очаквайте парите, които се надявахте да получите утре.

Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви, по-скоро за да направите услуга отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка.

Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета.

Моментът не е подходящ за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Щастливи числа: 38,17,24,35,36,14

Коментари

Новини Варна