IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Хороскопи
00:07 | 16 септември 2021
Обновен: 23:18 | 5 май 2024

Хороскоп за 17 септември - Везни

Очакват Ви приятни изненади

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 17 септември - Везни

В петък някои от Вас може да пътувате зад граница. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари.

Гости отдалече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета.

Мислете за себе си, за своята работа и за собствените си предпочитания.Няма значение какво и колко ще направите, все ще има някой недоволен.Оставете нещата такива каквито са, не се чувствайте длъжни да се натоварвате с чужди отговорности или да утешавате нечие засегнато его.

Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Щастливи числа: 35,36,38,41,29,27

Коментари

Новини Варна