IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Хороскопи
00:09 | 16 септември 2021
Обновен: 23:23 | 5 май 2024

Хороскоп за 17 септември - Стрелец

Утре всичко тръгва по вода

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 17 септември - Стрелец

Утрешният ден Ви обещава големи промени в живота. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно.

Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности.Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване.Не идеализирайте ситуацията.

Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете.

Петък е изключително благоприятен ден, който ще Ви изненада с изразителен успех от професионален тип и в реализацията на обществени контакти. Утре е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Утре всичко тръгва по вода.

Щастливи числа: 10,5,14,30,31,18

Коментари

Новини Варна