IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Хороскопи
00:10 | 7 октомври 2021
Обновен: 14:33 | 15 април 2024

Хороскоп за 8 октомври - Козирог

Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 8 октомври - Козирог

Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този петък. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага.

Възможно е утрешният ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията.

Важно е да имате повече пари, но дали всичко не опира до отношението Ви към това, което имате и с което разполагате? А колко всъщност бихте искали да имате и за какво ще го използвате?

Помислете над това, отговорите си струват. Не сте в състояние да се заловите с каквато и да е работа. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Щастливи числа: 31,1,6,35,30,33

Коментари

Новини Варна