IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Хороскопи
00:06 | 14 октомври 2021
Обновен: 23:44 | 15 април 2024

Хороскоп за 15 октомври - Дева

Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 15 октомври - Дева

Петък ще е благоприятен ден за Девите, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата.

Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Утрешният ден ще е подходящ за далечни пътувания, за работа или отношения с хора в чужбина.

Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност- за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото Ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи.

В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Щастливи числа: 5,16,29,26,3,45

Коментари

Новини Варна