IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Хороскопи
00:09 | 1 декември 2021
Обновен: 13:41 | 18 април 2024

Месечен хороскоп за декември - Стрелец

Месецът не е подходящ за създаване на нова връзка и сключване на брак

По материала работи: Ставри Таргов
Месечен хороскоп за декември - Стрелец

В личен план критичните Ви дни са от 14 до 17, когато не бива да предприемате нови и рисковани начинания. До себе си имате хора, които Ви обичат и подкрепят, което Ви прави устойчиви, но по-често си давайте сметка за своето отношение към тях.

Поради заетост и други ваши причини ги наранявате, а след това се дразните от поведението им. В живота Ви ще се появят нови партньори и лица, с които Ви се дава да имате общи задачи, планове и бизнес, и от Вас зависи да не пропилеете възможностите си.

Ако се почувствате емоционално и психически натоварени търсете уединението, но без да се затваряте в себе си. Месецът не е подходящ за създаване на нова връзка и сключване на брак. Към края на месеца ще Ви занимават финансови въпроси – възможно е да получите, но и да трябва да похарчите пари.

Като цяло не бива да очаквате нещо изключително от живота, защото месецът носи трудности от различен характер, в това число професионален, обществено-политически и в интимната сфера.

Щастливи числа: 44,35,15,6,39,40

Коментари

Новини Варна