IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Хороскопи
00:12 | 1 декември 2021
Обновен: 07:52 | 20 април 2024

Месечен хороскоп за декември - Риби

Влошените взаимоотношения ще имат съдбовен характер и ще Ви бъде трудно да ги възстановите

По материала работи: Ставри Таргов
Месечен хороскоп за декември - Риби

Декември ще бъде за Вас месец на състрадание, милосърдие, любов и прошка. Към края на месеца ще Ви занимават финансови въпроси – възможно е да получите, но и да трябва да похарчите пари.

Избягвайте преумората, но и се пазете от обездвижване. Влошените взаимоотношения ще имат съдбовен характер и ще Ви бъде трудно да ги възстановите, каквито и усилия да влагате, за това бъдете отговорни към мислите и действията си.

В професионален и обществено-политически план, като резултат от проявената Ви активност ще получите възможности за подписване на изгодни договори, сключване на сделки, професионални и финансови реализации. До себе си имате хора, които Ви обичат и подкрепят, което Ви прави устойчиви, но по-често си давайте сметка за своето отношение към тях.

Поради заетост и други ваши причини ги наранявате, а след това се дразните от поведението им. Като цяло не бива да очаквате нещо изключително от живота, защото месецът носи трудности от различен характер, в това число професионален, обществено-политически и в интимната сфера.

Щастливи числа: 1,27,31,14,29,9

Коментари

Новини Варна