IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Хороскопи
00:12 | 2 декември 2021
Обновен: 19:26 | 17 април 2024

Хороскоп за 3 декември - Риби

Утрешният ден ще е свързан с приятни изненади за някои от вас

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 3 декември - Риби

Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този петък. Утрешният ден ще е свързан с приятни изненади за някои от вас.

Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Утрешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения.

Разбирателството в семейството ще направи денят Ви такъв, каквато отдавна Ви се иска да бъде. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури.

Работата Ви по печеливш проект ще продължи и ще стигнете до благоприятен изход, запазвайки амбициите и високия си дух за победа. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Щастливи числа: 12,31,6,20,41,42

Коментари

Новини Варна