IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Хороскопи
00:12 | 5 декември 2021
Обновен: 05:31 | 28 март 2024

Хороскоп за 6 декември - Риби

Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 6 декември - Риби

Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този понеделник. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия.

Отделете време за интелектуалните си необходимости. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н.

Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. Понеделник ще Ви зарадва с хубава делова новина. В тази връзка ще Ви се наложи да предприемете бързи реформи.

Често става въпрос за служебно повишение или смяна на работата. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание.

Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Щастливи числа: 18,40,25,12,6,45

Коментари

Новини Варна