IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Хороскопи
10:40 | 1 януари 2022
Обновен: 02:34 | 4 май 2024

Кои са най-опасните дни през 2022 г.

Вижте предупрежденията на астролозите

По материала работи: Слав Велев
Кои са най-опасните дни през 2022 г.

Подреждането на звездите и планетите в небето невинаги е добро. Понякога те оказват огромно влияние върху дните, когато посочените дати стават неблагоприятни. Астролозите посочиха 5 опасни дни през 2022 г., за които си струва да знаете, за да се предпазите от опасности и непредвидими събития.

Много често човек се програмира за лични провали или проблеми. Астролозите препоръчват да се зареждате само с положителни мисли, без да мислите за лошите последствия. Простите начини за въздействие върху подсъзнанието ще помогнат на човек да премине през неблагоприятните дни по-бързо.

Петте най-опасни дни през 2022 г.:

13 май  2022 г. 

Денят на нарастваща фаза на Луната може да бъде опасен поради влиянието на две силни планети – Марс и Слънцето. Този ден е способен да носи скрита заплаха от опасност, когато хората показват всичките си най-лоши черти на характера. По-добре е да не провокирате конфликти и да не започвате кавги от нулата. На хоризонта могат да възникнат проблеми в любовта и финансовите отношения.

19 август  2022 г.

Опасност във всичко ще очаква всеки човек по пътя му. Това се дължи на небрежното свързване на Слънцето с Меркурий. Хаосът и суматохата ще съпътстват бизнеса и работата. Неблагоприятен ден за обмен на валута или закупуване на акции. По-добре е да не започвате разговори с шефовете за увеличение на заплатата или смяна на друга позиция. Съвпадът на две планети прави хората агресивни в този ден.

25 септември  2022 г.

Пресечната точка на двете водещи планети Венера и Меркурий никога не носи нищо положително. Ден на вътрешни противоречия, хаотични мисли и необмислени действия. Силите може да са на изчерпване поради факта, че те се изразходват целенасочено за празни преживявания и разочарования. Най-добрият начин да избегнете затъване в рутината е да насочите мислите си към положителни неща. Можете да се развеселите с приятни хора или да гледате интересен филм. 

27 ноември  2022 г.

Този ден завършва благоприятния период, когато ретрограден Плутон ще доминира до 6 октомври. В опасен ден не трябва да раздувате конфликти и да спорите с никого по какъвто и да е въпрос. Също така е нежелателно да започвате нови проекти и да поемате важни неща. Вниманието трябва да бъде на повишено ниво във всички аспекти.

29 декември 2022 г.

Този ден е белязан от намаляващата фаза на луната. Трябва да отложите плановете си за следващия ден, защото да тръгнете на път или да започнете да развивате бизнеса си, е безполезно упражнение. Струва си да се въздържате от разговори с хората и да не критикувате техните действия. Положителните мисли ще ви помогнат да забравите минали оплаквания и ще ви отклонят малко от належащите проблеми.

Астролозите съветват в опасни дни да се държите спокойно и да не проявявате агресия, пише pogovorim.by. Всички действия произлизат от нашите действия, които са програмирани в съзнанието и мислите.

Превод: GlasNews

Коментари

Новини Варна