IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Хороскопи
09:45 | 11 януари 2022
Обновен: 23:43 | 18 май 2024

Хороскоп за 12 януари

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 12 януари

Овен
Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Утрешният ден ще е подходящ за професионални изяви. Не очаквайте парите, които се надявахте да получите утре. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Не прекалявайте с похапването. Бъдете дипломатични и тактични, Овни.

Телец
Сряда е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Телците. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Добре ще е през утрешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Времето не е подходящо за пътувания, работа или контакти с чужденци. По отношение на финансовите дела е добре да не губите контрол над парите си и да бъдете по-внимателни, защото са възможни изкушения, водещи до измами и загуба на средства. Бъдете дипломатични и тактични, Телци.

Близнаци
В сряда избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Добре е да се пазите от начинания и работа с други хора. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. През сряда внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Бъдете дипломатични и тактични, Близнаци.

Рак
В сряда някои от Вас може да пътувате зад граница. Моментът е подходящ за пътувания, за учене, за контакти или работа с чужденци. Намерете също време да се позанимавате с хобито си и с нещата, които обичате да вършите и Ви зареждат. Най-добре ще е, ако утре се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Имате творчески период. Продуктът, които може да създадете е достатъчно качествен, за да Ви донесе слава и пари. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Лъв
Сряда ще е доста активен и динамичен за почти всички Лъвове, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. През сряда ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Желателно е да спазите одобрените срокове, но още по-желателно е да свършите работата си качествено, така че проявете старание и концентрация. Ярки любовни постижения. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.

Дева
Утрешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. По отношение на деловата си работа за предпочитане е да провеждате важните срещи и начинания утре, а не да ги отлагате за друго време. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Сряда е успешен за дейността ви, но ще е много ангажиращ. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Утре просто е такъв ден.

Везни
Утрешният ден ще е силно активен. Видът на парите провокира във Вас желание веднага да ги похарчите. В същото време разбирате, че има по-важни неща от това да задоволите личните си желания. Консултирайте се със своя партньор и вземете правилно решение. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Утре ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си “младежките” си изпълнения. С творчески подход в работата ще постигнете напредък, стига да сте активни и мислите с добро за всички. Утрешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Скорпион
Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Ще се вълнувате предимно от парични въпроси. Така или иначе това е съществено затова отделете нужното внимание. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Утре Скорпионите ще действат активно и с подчертано усърдие по деловите си цели и задачи. Сряда намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Стрелец
В сряда някои от Вас може да пътувате зад граница. Сряда посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. Утре ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Един ден на дълбоко потапяне в себе си, а там какво се крие вече е друга работа. Не посягайте към финансовите спекулации. Ще последват тежки проблеми. Сряда намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Козирог
Сряда се оказва по-спокоен ден за представителите на Козирози, а за някои денят дори ще е скучен въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Утре не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Сряда е успешен за дейността ви, но ще е много ангажиращ. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Влагате желание в работата си и това ще си личи по резултатите. Доволни сте от постигнатото, но това не Ви прави по-малко внимателни и към околните. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата невинаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Водолей
Сряда е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Утре не бързайте - в противен случай бъдете готови да платите с нерви и пари. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Анализирайте работата си и отчетете успехите си. Утре Водолеите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Риби
Сряда ще е доста успешен ден за представителите на Риби. Жените от знака може да имат любовно разочарование поради завишените си очаквания. Резултатите от общата работа ще са дълготрайни и доходоносни. Бъдете особено внимателни дали и колко да дадете назаем, защото може и да не Ви ги върнат. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Грижете се за спокойствието си. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни.

Znacite.com

 

Коментари

Новини Варна