IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Хороскопи
10:15 | 19 януари 2022
Обновен: 23:00 | 2 март 2024

Хороскоп за 20 януари (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 20 януари (Всички зодии)

Овен
Четвъртък е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Утрешният ден ще е добър за пътувания, за учене, за контакти или работа с чужденци. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Утрешният ден ще е подходящ за бизнес и за разрешаване на финансови въпроси. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Гледайте на грешките си като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.
Щастливи числа: 7,16,45,42,36,24

Телец
В четвъртък не се претоварвайте. Утре е препоръчително да се владеете, защото предстои още работа с хората от обкръжението ви. Очаквани парични постъпления няма да пристигнат навреме, а това ще отложи за известно време скъпа покупка или сделка, свързана с имущество. Утрешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Бъдете толерантни към чуждото мнение.
Щастливи числа: 26,19,28,37,45,35

Близнаци
Четвъртък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Добре ще е през утрешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Ако имате работа, която трябва да завършите утре, не отлагайте присъствието си на работното място. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Силно успешен ден, подчертаващ, че утре Близнаците ще реализират материален успех и парични печалби на задоволително ниво. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.
Щастливи числа: 12,0,32,31,40,41

Рак
Четвъртък е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата, става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Не е разумно да вземате пари в заем. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Схемата на работа Ви е ясна и точно сега няма причини да се провалите, така че бъдете по-инициативни. Четвъртък със сигурност ще бъде доста успешен.
Щастливи числа: 0,25,39,28,12,37

Лъв
В четвъртък отделете време за приятелите си и за хобитата си. Съхранявайте старателно документите и парите си. Завършете започнатата работа. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Утре ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.
Щастливи числа: 26,14,5,22,43,10

Дева
Четвъртък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Дева. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Въпреки че ще отхвърлите много работа, резултатите няма да Ви задоволят. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. През четвъртък внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Утрешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 1,37,31,0,28,30

Везни
В четвъртък не се претоварвайте. В състояние сте да отхвърлите много работа. Утрешният ден ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. В четвъртък добре ще Ви се отразява плуването. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.
Щастливи числа: 18,26,40,36,28,39

Скорпион
Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Работа и много силни вълнения у дома. Не очаквайте парите, които се надявахте да получите утре. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Утре е по-добре да не пътувате.
Щастливи числа: 42,41,21,38,35,1

Стрелец
Четвъртък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Ще се чувствате добре. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Анализирайте работата си и отчетете успехите си. Нуждаете се от голяма сума пари, а никой не е склонен да Ви даде такава. От друга страна съветите на приятели няма да са надеждни. Всичко това прави периода объркан и наситен с напрежение. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. В заключение Четвъртък не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.
Щастливи числа: 11,31,45,35,27,28

Козирог
Утрешния ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате. Бъдете особено внимателни дали и колко да дадете на заем, защото може и да не Ви ги върнат. Бъдете съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Утрешният ден ще е добър за професионални изяви и за рутинни занимания. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Бъдете борбени.
Щастливи числа: 14,0,7,25,46,27

Водолей
Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Пестете парите си и отложете желана покупка за някои от следващите дни. Добро време за срещи и разговори, за кратки пътувания, свързани с работата и с професионалната Ви реализация. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Утре свършете важното и неотложното до обяд.
Щастливи числа: 15,31,40,12,11,32

Риби
Четвъртък е успешен ден за Рибите. В интимния живот емоциите са смесени. Утрешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. В четвъртък ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Основателно ще насочите интересите си към сегменти, в които владеете положението, оттам ще дойдат и парите. Работата няма да Ви затрудни, но не очаквайте големи приходи. Бъдете сдържани при разговори с непознати.
Щастливи числа: 6,43,44,28,15,18

Znacite.com

 

Коментари

Новини Варна