IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Хороскопи
09:30 | 22 януари 2022
Обновен: 04:51 | 18 април 2024

Седмичен хороскоп за 24 – 30 януари

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 24 – 30 януари

Овен
В главата Ви се раждат нови мисли и желания. В края на седмицата се очертават парични приходи. Грижете се за здравето си. В работата задачите Ви се отдават, даже и без помощници успявате да се справите блестящо. Жените от зодията очароват мъжете с походка и осанка. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на февруари. Една промяна в обстановката може да Ви ободри.
Щастливи числа: 34,46,30,6,3,32

Телец
В главата Ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество сред което живеете и работите. Не се срамувайте, ако Ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност. Засега е важно да усетите накъде „духат ветровете“ и да се възползвате от попътен вятър. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на февруари. Някои ваши занимания стават източник на доходи. Ако има нещо скрито във връзките ви, вероятността сега да излезе на повърхността е повече от голяма. Нуждаете се от добре балансирана диета, бедна на мазнини и богата на плодове и зеленчуци. Бъдете нащрек, за да сте адекватни на случващото се.
Щастливи числа: 8,43,4,1,35,22

Близнаци
Бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате да Ви простят някои малки прегрешения. В семейната среда няма да Ви липсват емоции и събития. Не е изключено да влезе нов човек, да Ви поднесат голяма изненада. Една любовна връзка се развива доста бурно, и хората около Вас може да разберат какво става. Вие сте във важен и превключващ период относно професионалната Ви реализация. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. Настъпват спокойни дни за отмора и забавления. В края на седмицата все по-трудно ще сдържате преживяванията си, излизат на повърхността неизказани емоции и преживявания…Мнозина, особено родените в първи деканат, но и всички останали в различна степен - спонтанно трансформират линията си на поведение, дори външен вид и това ще се отчете за позитивно….
Щастливи числа: 24,34,36,14,46,9

Рак
Важно за Вас събитие ще Ви създаде повече вълнения, но с хубав край. Нервната Ви система е претоварена. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. Бъдете внимателни в общуването с партньора ви, уважавайте желанията му и не правете нищо на инат. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. В работата си трябва да покажете професионализъм. Звездите ще се грижат за Вас и Вашите нужди.
Щастливи числа: 11,41,6,42,0,10

Лъв
Важно за Вас събитие ще Ви създаде повече вълнения, но с хубав край. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. Ако сте участник в творчески проект, който има отношение към жена или жени, може да постигнете голям успех. Ако сте сами - едно приятелство може да прерасне в любовна авантюра. Настъпват спокойни дни за отмора и забавления. В края на седмицата голяма част от Вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. Възможно е да се сблъскате със затруднения.
Щастливи числа: 7,18,42,41,30,23

Дева
Новина отдалече може да Ви зарадва. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. Някои от Вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. Ако сте участник в творчески проект, който има отношение към жена или жени, може да постигнете голям успех. Движете се повече, така може да подготвите тялото си за идващия период, да избегнете схващания и ставни заболявания. Благоприятен климат има за страсти, любовен плам и удоволствие от живота. Бъдете по-смели, не се отказвайте при първата изпречила Ви се на пътя трудност.
Щастливи числа: 9,2,41,43,31,6

Везни
Вие сте волеви, инициативни, превръщате се в трансформиращ фактор, както за Вашия собствен живот, така и този на най-близкото Ви обкръжение. Тенденцията е валидна за всички, но подчертано за родените през втори деканат. В любовта Ви се наблюдава промяна, съвсем скоро може да разберете какви са истинските чувства на харесвания от Вас обект. Ако към края на седмицата изпитате напрежение и нервност, добре ще Ви се отразяват медитациите и духовните практики, както и ако се качите нависоко в планината: това ще балансира и ще успокоява мислите ви, които в посоченото време е възможно да са тревожни и затормозяващи ви. В работата си трябва да покажете професионализъм. Близките Ви хора са обхванати от еуфория, радост и надежди, но за това най-голяма заслуга имате вие. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. Жените от зодията може да бъдат непредсказуеми.
Щастливи числа: 43,26,32,30,19,7

Скорпион
Новостите Ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. Бъдете уверени, че там, където царят спокойствието и хармонията, естествено е отношенията да се развиват леко, докато драмите, стремежът към контрол и твърде силните емоции може да се отразят неблагоприятно на връзките ви. Имате много поводи за вълнения. В работата може да Ви предложат да работите над нов проект или да ръководите. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. Не се притеснявайте да питате и да търсите помощ.
Щастливи числа: 11,13,7,26,22,14

Стрелец
Ако една врата се затвори пред вас, твърде вероятно е да се отвори друга, при това все повече ще можете да разчитате на по-голяма чуваемост на собствените Ви думи, разбиране и т.н. Идва седмица, в която ще се чувствате в хармония със себе си. Ако изпитвате желание да стартирате обучение, моментът е добър да се впуснете в подобно начинание. Ако Ви се налага да общувате с досадници, го правете интелигентно, като запазите достойнство и не разголвате душата си. В края на седмицата се очертават парични приходи. Възможно е родителите да Ви направят подарък или роднини. Живейте с позитивна нагласа не само към собствените, но и към чуждите успехи и не хабете енергията си в търсене на чужди грешки и пропуски.
Щастливи числа: 24,43,13,39,10,41

Козирог
Вие сте волеви, инициативни, превръщате се в трансформиращ фактор, както за Вашия собствен живот, така и този на най-близкото Ви обкръжение. Тенденцията е валидна за всички, но подчертано за родените през втори деканат. В края на седмицата голяма част от Вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. Ако сте участник в творчески проект, който има отношение към жена или жени, може да постигнете голям успех. Звездите Ви препоръчват по-малко да се вълнувате. Излишната нервност няма да Ви е от полза. Близките Ви хора са обхванати от еуфория, радост и надежди, но за това най-голяма заслуга имате вие. За тези от вас, които сте необвързани, има добри перспективи да срещнете човек, с когото ще се чувствате добре. Бъдете внимателни при избора на компания. От хората около Вас зависят резултатите от дейността, а и настроението ви.
Щастливи числа: 6,18,21,3,23,5

Водолей
В главата Ви се въртят най-различни планове и идеи. Вашата инициативност увлича и останалите да покажат страни от характера си, които умело прикриват. Движете се повече, така може да подготвите тялото си за идващия период, да избегнете схващания и ставни заболявания. Без затруднения ще създавате нови връзки и ще разширявате кръгозора си, това са все неща, които Ви се отдават. Близките Ви хора са обхванати от еуфория, радост и надежди, но за това най-голяма заслуга имате вие. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Една изненада може да Ви шокира.
Щастливи числа: 19,9,31,2,40,39

Риби
Вие сте волеви, инициативни, превръщате се в трансформиращ фактор, както за Вашия собствен живот, така и този на най-близкото Ви обкръжение. Тенденцията е валидна за всички, но подчертано за родените през втори деканат. В интимния живот Ви очакват големи изненади. Някои от Вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. Някои може да се включат в курс за преквалификация, тъй като новите реалности изискват прагматизъм. Имате много поводи за вълнения. Бъдете търпеливи и не се изразходвайте емоционално.
Щастливи числа: 5,44,7,25,3,37

Znacite.com

Коментари

Новини Варна