IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Хороскопи
10:30 | 23 януари 2022
Обновен: 02:57 | 25 април 2024

Хороскоп за 24 януари (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 24 януари (Всички зодии)

Овен
Утрешният ден Ви обещава големи промени в живота. С лекота ще успеете да промените начина си на работа. Така или иначе утре звездите Ви обещават късмет с парите. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Грижете се добре за здравето си. Понеделник със сигурност ще бъде доста успешен.
Щастливи числа: 2,0,18,29,4,19

Телец
В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите, ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятърът (малко неприсъщо за вас). В понеделник ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. По отношение на деловата си работа за предпочитане е да провеждате важните срещи и начинания утре, а не да ги отлагате за друго време. По отношение на паричните цели за мнозина се очертават ярки възможности, които може да развиете. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.
Щастливи числа: 14,30,8,37,11,22

Близнаци
В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството, ще зарадват всички. Не е разумно да вземате пари в заем. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Очаква Ви активен ден, в който ще успеете да свършите наистина полезна работа. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Утре проведете консултации.
Щастливи числа: 18,14,46,28,35,3

Рак
Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Всички представители на Рак са длъжни да действат по такъв начин в деловата и социалната сфери, който без съмнение ще ги доведе до пълна стабилизация. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.
Щастливи числа: 24,0,6,42,4,36

Лъв
Понеделник отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. За предпочитане е да ориентирате усилията си към екипна работа дори и да сте много сигурни в себе си. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Бъдете внимателни, ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с вас. Няма да е уместно и да проявявате рисково поведение по отношение на работата с пари и в заниманията си с бизнес. Утре вечер Ви предстои емоционална среща с любовта. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Щастливи числа: 45,25,31,2,46,15

Дева
Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Бизнес идеите Ви намират разбиране и подкрепа и до края на годината може да се радвате на признание и пари. Утре вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството отколкото към служебни ангажименти. Утре е ден за работа, за изпълнение на обичайните Ви ангажименти и отговорности, както да си изградите нови здравословни навици и да спазвате режим. Утрешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в утрешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 36,18,15,44,42,43

Везни
Утрешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Утрешният ден ще е благоприятен за пътувания, за контакти или работа с хора в чужбина, както и да стартирате обучение. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, утре това може да стане. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Понеделник е успешен за дейността ви, но ще е много ангажиращ. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Понеделник носи изпитания и предизвикателства.
Щастливи числа: 34,24,23,16,2,9

Скорпион
В понеделник избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Голяма част от Вас ще изберат да прекарат утрешния ден извън дома си, търсейки разнообразие. Разпределете работата си така, че времето след обед да използвате за себе си. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Не давайте пари назаем, защото няма да Ви ги върнат. Утрешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.
Щастливи числа: 0,2,14,29,4,33

Стрелец
Понеделник е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Ако имате възможност, пътувайте със семейството си. В състояние сте да отхвърлите много работа. Утрешният ден ще е свързан с приятни изненади за някои от вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Утре трябва да избягвате споровете.
Щастливи числа: 9,20,15,2,25,0

Козирог
Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Парите ще идват по линия на успешно сключени сделки и финансови проекти. Утре сте изпълнени с желание за работа. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. Намерете начин да се отпуснете.
Щастливи числа: 37,36,8,46,34,28

Водолей
Понеделник е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Утрешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Съхранявайте старателно документите и парите си. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. Утрешният ден ще е добър за рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви задачи. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.
Щастливи числа: 45,8,23,26,38,2

Риби
В понеделник се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Не прекалявайте с похапването. По отношение на финансовите дела е добре да не губите контрол над парите си и да бъдете по-внимателни, защото са възможни изкушения, водещи до измами и загуба на средства. Ако имате проблеми с колегите си, разрешете ги със спокойствие и такт. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите, ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятърът (малко неприсъщо за вас). В заключение Понеделник не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.
Щастливи числа: 31,21,14,40,9,17

Znacite.com

Коментари

Новини Варна