IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Хороскопи
09:45 | 26 януари 2022
Обновен: 22:08 | 19 април 2024

Хороскоп за 27 януари (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 27 януари (Всички зодии)

Овен
Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Утре не бързайте - в противен случай бъдете готови да платите с нерви и пари. Утрешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Голяма част от Вас ще изберат да прекарат утрешния ден извън дома си, търсейки разнообразие. В интимния живот емоциите са смесени. Отдайте се изцяло на работата си, за да се справите със задачите си и да блокирате действия на неприятели, които могат да Ви навредят. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.
Щастливи числа: 13,42,8,17,37,2

Телец
В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Трябва да имате в джоба си повече пари, защото може да Ви потрябват за нововъзникнала нужда. Тя може да е свързана с децата или партньора, вие обаче имате отговорността за нея. Четвъртък е печеливш и особено благоприятен за контакти, споразумения и преговори. Добре ще е утре да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Ако не друго, сетете се, че е четвъртък.
Щастливи числа: 8,33,13,15,6,43

Близнаци
Голяма част от Вас утре ще бъдат в непрекъснато движение. Утре ще трябва да споделите чувствата си. До обед отделяте повече внимание на работата, участвате в неприятни събрания и обсъждания, на които едва ли ще се вземат отговорни решения. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Имате творчески период. Продуктът, които може да създадете, е достатъчно качествен, за да Ви донесе слава и пари. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.
Щастливи числа: 26,34,19,24,29,44

Рак
В четвъртък отделете време за приятелите си и за хобитата си. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Парите Ви притесняват с бързината, с която си отиват. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Със силен шанс за намиране на работа разполагат безработните. Утре свършете важното и неотложното до обяд.
Щастливи числа: 5,16,17,14,21,9

Лъв
Голям процент от Лъвовете са подвластни на отлично настроение в четвъртък, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Очертават се разговори с околните, а насочилите се към смяна на работата ще се справят с пречки, които ще опитат да забавят развитието им. Четвъртък е успешен ден в значителна степен за Лъвовете. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. Гости отдалече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Обърнете внимание на здравето си. През четвъртък внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 30,40,12,23,15,33

Дева
Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Бъдете себе си, без да се възгордявате от това. Може да се насладите на просперитета, парите може да потекат от всички страни към вас. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Работата на партньорски начала утре определено няма да Ви се отдава. Препоръчително е да се погрижите за здравето си – може да спортувате, но без да се претоварвате. Гледайте на грешките си като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.
Щастливи числа: 34,31,16,0,37,9

Везни
В четвъртък не се претоварвайте. Ако Ви предложат делово пътуване, не го отказвайте. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Утрешният ден ще е подходящ да обърнете по-голямо внимание на децата, на любимите си хора, както и на приятелите си. Но все пак не бива да поемате излишни рискове, да се предоверявате, да задлъжнявате, да давате пари на заем - защото ще се отчете като загуба. Утре е по-добре да не пътувате.
Щастливи числа: 1,30,6,20,25,36

Скорпион
Бъдете отговорни към своите постъпки. Моментът е подходящ за пътувания, за учене, за контакти или работа с чужденци.
Намерете също време да се позанимавате с хобито си и с нещата, които обичате за вършите и Ви зареждат. Финансов въпрос може да остане нерешен, но това не трябва да Ви притеснява много, парите в този момент не са най-важното нещо. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.
Щастливи числа: 26,29,30,36,23,24

Стрелец
В четвъртък не се претоварвайте. По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция. Все пак добронамереното Ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща Ви дейност. Напрегнатата небесна конфигурация в четвъртък сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Вие сте трудолюбиви хора, едва ли ще се уплашите от работа, ама собствената Ви нерешителност Ви пречи. Вести, свързани със семейството, ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Очаква Ви нова любов. Бъдете внимателни в действията си.
Щастливи числа: 6,38,20,40,28,1

Козирог
Четвъртък ще е благоприятен ден за Козирозите, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Грешките на работното Ви място ще доведат до разочарование. Напрегнатата небесна конфигурация в четвъртък сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Част от зодията ще разрешат много наболял паричен или делови проблем. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. А и нужно ли е да свършите всичко утре ?
Щастливи числа: 22,7,20,12,26,21

Водолей
Четвъртък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Част от зодията ще разрешат много наболял паричен или делови проблем. Някой ще Ви потърси за консултация във връзка с работа, която сте свършили преди време. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Утре е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Щастливи числа: 44,3,17,40,29,1

Риби
Четвъртък говори за много удобства, а преобладаващата част от Рибите са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. А колко влюбени ще се чувствате утре…. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. В четвъртък добре ще Ви се отразява плуването. В близките дни не очаквайте приходи. Бъдете аналитични и направете преглед на работата си и на своите грешки, защото не само колегите Ви са виновни. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.
Щастливи числа: 7,19,43,33,24,26

Znacite.com

Коментари

Новини Варна