IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Хороскопи
10:00 | 3 февруари 2022
Обновен: 12:24 | 27 април 2024

Хороскоп за 4 февруари (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 4 февруари (Всички зодии)

Овен
Утрешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Ако имате възможностq пътувайте със семейството си. Жънете успехи само при условие, че си поставите реална и лесно осъществима цел, с която да привлечете към работата си и нови съдружници и партньори. Утрешният ден ще е подходящ за бизнес и за разрешаване на финансови въпроси. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.
Щастливи числа: 30,19,43,38,32,20

Телец
Петък говори за много удобства, а преобладаващата част от Телците са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Силно успешен ден, подчертаващ, че утре Телците ще реализират материален успех и парични печалби на задоволително ниво. Утре вечер Ви предстои емоционална среща с любовта. Пред Вас се очертава предложение за доходна работа. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Утре е ден за домашни дела. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.
Щастливи числа: 16,25,7,20,40,9

Близнаци
В петък за представителите на зодия Близнаци възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Утрешният ден ще е удачен и за смели начинания, действайте. Бъдете по-внимателни в изказванията си, а също и в отношенията си към партньорите си в работата. Изясняват се нещата и в любовта. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.
Щастливи числа: 44,6,28,41,46,18

Рак
Петък може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Раците. Напрегнатата небесна конфигурация в петък сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Ще спечелите пари, стига да не се откажете от намеренията си. Утрешният ден ще е подходящ за обучение, за пътувания зад граница, за контакти и работа с хора в чужбина, но при положение, че сте планирали всичко и сте добре подготвени. Утрешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.
Щастливи числа: 31,26,22,14,9,28

Лъв
В петък заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Утрешният ден не е благоприятен за професионални изяви и пътувания, както и за работа или контакти с хора, свързани с чужбина. Не посягайте към финансовите спекулации. Ще последват тежки проблеми. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Утрешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Бъдете сдържани при разговори с непознати.
Щастливи числа: 3,37,45,34,44,20

Дева
Петък е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Работата Ви върви според начина, по който сте я организирали, а срещите Ви с различни хора ще Ви предложат ценна информация. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. В петък може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. Утре свършете важното и неотложното до обяд.
Щастливи числа: 5,46,27,33,19,8

Везни
Петък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Везни. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Завършете текущата си работа и не се поддавайте на желанието за промени. Утре обърнете внимание на отношенията си. Ще получите по телефона важни новини, свързани с паричен трансфер. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.
Щастливи числа: 39,17,7,16,24,41

Скорпион
Петък е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Утрешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Звездите Ви съветват, че е по-благоприятно за Вас е да не се занимавате с колективна работа, успех Ви носи само индивидуалното занимание. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. С парите всичко е наред - може да Ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета Ви. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.
Щастливи числа: 2,21,23,1,34,8

Стрелец
Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Утрешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. В близките дни не очаквайте приходи. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Утре в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Предстои Ви повече работа и трябва да сте съсредоточени. А и нужно ли е да свършите всичко утре ?
Щастливи числа: 5,23,14,34,3,16

Козирог
Голяма част от Вас утре ще бъдат в непрекъснато движение. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега. Нужно е само да бъдете естествени, така може да спечелите и пари, и приятели. Участието Ви в общите занимания е от изключителна важност и работата Ви ще получи висока оценка. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, утре това може да стане. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Щастливи числа: 30,28,40,7,37,20

Водолей
Утрешният ден ще е силно активен. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Грижете се добре за здравето си. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Утре вие не се отказвате да се занимавате с работа, която в конкретния случай Ви носи удоволствие. Бъдете особено внимателни дали и колко да дадете на заем, защото може и да не Ви ги върнат. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.
Щастливи числа: 15,42,5,33,46,34

Риби
Бъдете отговорни към своите постъпки. Колкото е по-динамична и по-енигматична работата Ви утре толкова повече ще Ви увлича и толкова по-добре ще се справите. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Съхранявайте старателно документите и парите си. Бъдете внимателни в действията си.
Щастливи числа: 13,7,4,26,5,0

Znacite.com

Коментари

Новини Варна