IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Хороскопи
11:00 | 4 февруари 2022
Обновен: 10:08 | 21 април 2024

Хороскоп за 5 февруари (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 5 февруари (Всички зодии)

Овен
Събота, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. Утре е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Работата Ви през този месец ще е изключително напрегната, но ще завършите периода с прекрасни резултати. Не само, че ще сте се справили със задачите си, но ще получите и някаква малка награда за усилията. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Утре трябва да избягвате споровете.
Щастливи числа: 32,29,2,22,5,37

Телец
Утре девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Може би е време да сложите край на някои свои увлечения, които Ви губят свободното време и парите. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. В събота отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Няма да се чувствате много комфортно на работа и изобщо в средата на седмицата вече се чувствате изтощени. Бъдете борбени.
Щастливи числа: 20,0,36,38,17,46

Близнаци
Утре имате куп неща за вършене. Не напускайте работа сега, освен ако нямате нещо сигурно, или ако не Ви отправят конкретно предложение – не се знае кога ще намерите нещо подходящо. Любовта е до Вас - протегнете ръка и я докоснете. Събота не е лош ден за Близнаците, но се очертава и доста напрежение по въпроси от финансово естество. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки, ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Щастливи числа: 1,38,35,45,32,28

Рак
Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Не сте в състояние да се заловите с каквато и да е работа. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Ще спечелите пари, стига да не се откажете от намеренията си. Утрешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Утре Раците са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.
Щастливи числа: 24,19,9,43,23,34

Лъв
Събота може да се определи като труден и неприятен ден за мнозина, тъй като е свързан с кавги и противоречия. Не проявявайте прекалена активност на работното място. Бъдете внимателни ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с вас. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Утре се движете повече и общувайте активно с околните. Всичко в крайна сметка опира до парите. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 42,0,27,26,20,35

Дева
Събота ще е доста успешен ден за представителите на Дева. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Добра работа ще свършите, ако се обърнете навътре към себе. В събота ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. В утрешния ден Ви очакват нови предложения. Не бързате да инвестирате получените пари. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Бъдете сдържани при разговори с непознати.
Щастливи числа: 42,34,20,18,30,9

Везни
Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Утрешният ден ще е успешен за работещите в сферата на търговията. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Трябва да свършите започнатата сутринта работа до края на утрешния ден. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. Бъдете внимателни в действията си.
Щастливи числа: 46,24,34,23,31,41

Скорпион
Утрешният ден обещава да бъде просто забележителен. Утре определено не Ви е ден за харчене. Събота се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Скорпионите, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Утрешният ден ще е идеален за занимаващите се с творчески професии. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Събота носи изпитания и предизвикателства.
Щастливи числа: 7,6,42,14,10,1

Стрелец
Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Утре денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Жените от знака може да имат любовно разочарование поради завишените си очаквания. Не давайте пари назаем, защото няма да Ви ги върнат. В събота обръщайте специално внимание на екипната работа. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. А и нужно ли е да свършите всичко утре ?
Щастливи числа: 28,8,31,41,0,16

Козирог
Събота носи успех на Козирозите. Ако Ви е възможно, отложете присъствието си на работното си място. Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност - за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото Ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Утре не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата невинаги са лични или поне не толкова колкото Ви изглеждат.
Щастливи числа: 17,37,9,26,24,23

Водолей
Утрешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Избягвайте срещите и запознанствата, особено деловите, за да не страдате разочаровани и тънещи в безпаричие. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Утре ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Завършете текущата си работа и не се поддавайте на желанието за промени. Не пренасяйте вкъщи своите недоволства и душевни терзания. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Щастливи числа: 25,9,1,17,38,43

Риби
Утрешният ден ще Ви носи известно настроение. Паричните Ви проблеми се решават успешно. Ще имате много работа, но и хора, които са готови да Ви помогнат, ще се намерят. Опитайте се да бъдете по-организирани, защото в противен случай никой не може да Ви е от полза. Утре е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. В заключение Събота не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.
Щастливи числа: 18,24,14,11,3,17

Znacite.com

Коментари

Новини Варна