IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Хороскопи
09:45 | 7 февруари 2022
Обновен: 21:36 | 29 април 2024

Хороскоп за 8 февруари (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 8 февруари (Всички зодии)

Овен
Вторник е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Утрешният ден ще е благоприятен за Вас предимно във финансово отношение. Добре ще e през утрешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Градивното и перспективно начало във Вас ще се изяви и ще постигнете забележителен напредък в работата си. Утре ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Интересите Ви утре ще са свързани предимно със семейството. Утре е по-добре да не пътувате.
Щастливи числа: 3,20,33,41,9,34

Телец
Вторник бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. През вторник ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Имате безброй много идеи, но точно вие сте твърде наясно, че най-напред всичко трябва да се планира, да се поставят целите, за да се започнат действия. Доста работа Ви чака по този случай. Отново основната Ви грижа ще са парите, колкото и да Ви е неприятно. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Утре е по-добре да не пътувате.
Щастливи числа: 42,18,40,7,5,41

Близнаци
Утрешният ден Ви обещава големи промени в живота. Отнасяйте се сериозно към работата си. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Това се отнася до осъществяването на деловите задачи, паричните печалби и целите, свързани с обществени среди, влиятелни личности и административни инстанции. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Ако не друго, сетете се, че е вторник.
Щастливи числа: 31,1,20,32,41,22

Рак
Вторник е твърде ползотворен ден и ще радва Раците със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Във вторник се движете повече и планирайте срещи. Трудности могат да променят изцяло плановете Ви до обед. След обед се постарайте, дори и с цената на повече усилия да отхвърлите работата си. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Утрешният ден ще е много благоприятен за Вас в материален план – може да придобиете нещо, да получите пари или да подпишете изгоден договор. Ако Ви отправят някакво предложение, то по всяка вероятност ще бъде изгодно за Вас. Утрешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Бъдете внимателни в действията си.
Щастливи числа: 5,8,38,39,24,7

Лъв
Във вторник не се претоварвайте. Щадете себе си и по-малко мислете за работа утре. Утрешният ден ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. Не очаквайте парите, които се надявахте да получите утре. Утре е ден за домашни дела. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.
Щастливи числа: 19,10,38,24,39,6

Дева
Вторник ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Парите няма да са Ви проблем. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Утрешният ден ще е плодотворен или най-малкото подчертава, че навлизате в ползотворен етап, а за да разгърне тази тенденция, утре трябва да сте настойчиви по деловите си задачи въпреки трудностите. Утре е по-добре да не пътувате.
Щастливи числа: 15,13,2,34,37,17

Везни
Утре девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Утре е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Ще Ви изненада новост от делово естество. Възможно е да дадете пари на свои близки. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Бъдете внимателни в действията си.
Щастливи числа: 35,36,43,0,1,46

Скорпион
Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Ако искате да говорите за заем от банкова институция, на предварителен разговор при познати банкери няма да постигнете очаквания успех. Утрешният ден ще е подходящ за пътувания, за работа или контакти с чужденци, както и за срещи с приятели. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Дайте шанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни.
Щастливи числа: 42,11,20,36,24,17

Стрелец
Вторник ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. В утрешния ден Ви очакват нови предложения. Не бързате да инвестирате получените пари. Вторник посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. Утрешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Заемете се с рутинната си работа, за да не предизвикате проблеми през следващите девет дни. Намерете начин да се отпуснете.
Щастливи числа: 4,36,13,27,31,44

Козирог
Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Не е време за работа с хора в чужбина и за далечни пътувания. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Ако сте семейни, търсете подходящите форми да изразите любовта към близките си, парите не са достатъчни, когато липсва внимание. Вторник носи изпитания и предизвикателства.
Щастливи числа: 34,1,26,23,4,15

Водолей
Вторник може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Утре ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Утрешният ден ще е подходящ за рутинна работа и за бизнес дела. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Щастливи числа: 22,38,7,33,34,12

Риби
Вторник се оказва по-спокоен ден за представителите на Риби, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Не подценявайте работата си, имате задачи, които, ако не се разсейвате, ще свършите навреме. Помогнете на близките си, ако искат финансовата Ви подкрепа, но бъдете умерено щедри и проверете за какво отиват дадените пари. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Ще се чувствате добре. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Утрешният ден ще е подходящ за домашни дела. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.
Щастливи числа: 7,37,18,2,22,8

Znacite.com

Коментари

Новини Варна