IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Хороскопи
10:30 | 11 февруари 2022
Обновен: 02:45 | 2 май 2024

Хороскоп за 12 февруари (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 12 февруари (Всички зодии)

Овен
Събота ще е благоприятен ден за Овните, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Утрешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Във финансов аспект настъпват промени, които не след дълго ще обхванат и професионалната Ви изява. Става въпрос за смяна на работата. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Утре е по-добре да не пътувате.
Щастливи числа: 25,8,16,21,5,28

Телец
В събота е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. В събота може да се занимавате с бизнес и с финанси; отделете и време за хората от екипа, в който се намирате. В събота ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите, ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятърът. Добре ще е през утрешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Не се претоварвайте с работа или с физически дейности. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.
Щастливи числа: 6,1,32,2,9,30

Близнаци
Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Добре би било събота да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Утрешният ден ще е идеален за занимаващите се с творчески професии. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.
Щастливи числа: 11,0,10,25,24,6

Рак
Утрешният ден Ви обещава големи промени в живота. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Освен това съдбата ще толерира смелите Ви ходове и с лекота ще печелите пари и приятели. Разбирателството в семейството ще направи деня Ви такъв, каквато отдавна Ви се иска да бъде. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Бъдете по-премерени и недейте да кокетничите, особено ако се явявате на интервю за работа. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.
Щастливи числа: 24,5,13,9,2,37

Лъв
Събота ще сблъска много от представителите на Лъв с нови преживявания. До обед отделяте повече внимание на работата, участвате в неприятни събрания и обсъждания, на които едва ли ще се вземат отговорни решения. Утре денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.
Щастливи числа: 8,13,38,31,17,27

Дева
Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. Утрешният ден ще е подходящ за приключване на проекти и начинания, свързани с професионалните Ви и финансови интереси. Утре не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Утрешният ден ще е благоприятен за контакти или работа с хора в чужбина, както и за пътувания. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 9,14,6,25,37,17

Везни
Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Утре е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Ще спечелите пари, стига да не се откажете от намеренията си. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Утре е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Обуздайте напиращите Ви отрицателни емоции и избягвайте нежеланите теми. Само може да влошите отношенията си с човек, от когото сте зависими. Все пак участвайте активно в екипната работа и изразявайте мнението си ясно и недвусмислено. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.
Щастливи числа: 32,18,27,20,14,40

Скорпион
В събота се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Парите Ви стигат, защото имате фантазия и умеете да ограничавате страстите си. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Ще получите висока оценка, подкрепа и възможност да се заемете с работа, която Ви интересува. Постарайте се самите вие да спазвате препоръките, които давате на околните. Бъдете толерантни към чуждото мнение.
Щастливи числа: 26,38,25,13,20,18

Стрелец
В събота за представителите на зодия Стрелец възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Възможно е да разширите бизнес начинанията си. От това може да получите и допълнителна сума пари след време. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Пазете си здравето, защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Ако усещате, че нямате достатъчна подготовка, за да се справите с някаква работа, по-добре изобщо не се захващайте. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Бъдете деликатни, но твърди.
Щастливи числа: 0,5,13,42,24,40

Козирог
Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Емоциите, които трудно сдържате, ще Ви попречат да се справите с работата си. Ще спечелите пари, стига да не се откажете от намеренията си. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.
Щастливи числа: 15,38,6,37,35,43

Водолей
В събота се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Дайте шанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. В близките дни не очаквайте приходи. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Няма да се чувствате много комфортно на работа и изобщо в средата на седмицата вече се чувствате изтощени. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.
Щастливи числа: 41,23,16,32,1,5

Риби
Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Събота е утре, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна - туризъм или малко повече часове във фитнеса. Ако сте подготвили работата си старателно, няма начин да не сте доволни от крайния резултат. Трудно е да се каже какви точно въпроси ще излязат наяве, защото те зависят от вашето лично отношение към парите, от това за какво и как ги използвате. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Утре всичко тръгва по вода.
Щастливи числа: 44,17,35,18,30,13

Znacite.com

Коментари

Новини Варна