IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Хороскопи
10:15 | 12 февруари 2022
Обновен: 22:14 | 29 април 2024

Седмичен хороскоп за 14 - 20 февруари (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 14 - 20 февруари (Всички зодии)

Овен
Новостите Ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. Бъдете внимателни при пътувания, избягвайте спорове с далечни роднини, особено през втората част на периода. Някои ваши занимания стават източник на доходи. За необвързаните от зодията започва нов, интересен период с много емоции и настроение. Ще бъдете много активни, делови и успяващи. Има риск от главоболие. Бъдете по-смели, не се отказвайте при първата изпречила Ви се на пътя трудност.
Щастливи числа: 17,6,19,24,45,31

Телец
Идва вашето време. В живота Ви може да влязат нови хора. Активизира се физическата страна на живота ви. Някои от Вас може да се заемат със спорт, за да възстановят фигурата си в желан вид. Възможно е родителите да Ви направят подарък или роднини. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. За Вас започва изключително благоприятен период по отношение както на Вашите финанси. В края на седмицата са вероятни пътувания или посрещане на гости.
Щастливи числа: 15,13,22,14,18,4

Близнаци
Бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате да Ви простят някои малки прегрешения. Вашето здраве и енергичност през седмицата е завидна. Ако сте инициативни, може да получите нови впечатления и да откриете дори неподозиран талант в себе си. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. За необвързаните предстоят приятни изненади, което за някои означава и нова любов, а по-напредналите ще мислят и за брак. Близките ще се грижат повече за душевния Ви комфорт и добро самочувствие. Живейте с позитивна нагласа не само към собствените, но и към чуждите успехи и не хабете енергията си в търсене на чужди грешки и пропуски.
Щастливи числа: 46,45,24,6,3,23

Рак
Изненадите може да са много и някои да Ви сварят неподготвени. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на март. Ако усетите потребност да изразите това, което чувствате, творческите занимания са изключително подходящи. За необвързаните от зодията започва нов, интересен период с много емоции и настроение. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Здравето и тонусът Ви са отлични. В края на седмицата може да потърсите реванш. Човек, който Ви е наранил, си получава заслуженото. Това Ви дава усещане за постигната справедливост.
Щастливи числа: 18,12,6,36,25,45

Лъв
В главата Ви се въртят най-различни планове и идеи. Без затруднения ще създавате нови връзки и ще разширявате кръгозора си, това са все неща, които Ви се отдават. В близкото Ви обкръжение има хора, които Ви стимулират да се развивате, но може също да Ви дразнят или се отчитат като конкуренция, която трябва да преборите. В работата задачите Ви се отдават, даже и без помощници успявате да се справите блестящо. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. Настъпва период, през който ще се радвате на добро здраве. Възможно е да се сблъскате със затруднения.
Щастливи числа: 20,35,16,19,43,23

Дева
Новина отдалече може да Ви зарадва. Ако има нещо скрито във връзките ви, вероятността сега да излезе на повърхността е повече от голяма. Нервната Ви система е претоварена. Жените от зодията показват суетност, докато мъжете веднага се заемат с организирането на някои мероприятия. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. Ако искате съвет от звездите той е: умереност и естественост.
Щастливи числа: 19,38,33,7,16,28

Везни
Бъдете отворени към новото и подхождайте разумно към случващото се. Възможно е да се обостри хронично заболяване. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на март. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. За някои от Вас периодът се свързва с политически изяви. Жените от зодията очароват мъжете с походка и осанка. Бъдете дискретни. Не говорете зад гърба на хората, защото това може да Ви навлече проблеми.
Щастливи числа: 36,6,39,27,31,14

Скорпион
Новостите Ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. Настъпва период, през който ще се радвате на добро здраве. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. Самотните от Вас може да срещнат интересна личност, и ако проявят активност, може да се получи нещо много добро. Ще бъдете много активни, делови и успяващи. Във всички случай си заслужава да се стараете, вашите усилия дават резултати.
Щастливи числа: 36,16,37,31,24,43

Стрелец
Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. Бъдете внимателни в общуването с партньора ви, уважавайте желанията му и не правете нищо на инат. В семейството Ви настъпва мир и хармония. В края на седмицата влизате в добра форма, физическото Ви състояние може да породи нови желания и емоции. В работата може да Ви предложат да работите над нов проект или да ръководите. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Живейте с позитивна нагласа не само към собствените, но и към чуждите успехи и не хабете енергията си в търсене на чужди грешки и пропуски.
Щастливи числа: 1,39,20,13,40,19

Козирог
Новостите Ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. Вие сте в ключов период относно финансовото Ви състояние, респективно-професионална реализация. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. Идва седмица, в която ще се чувствате в хармония със себе си. Ако Ви се налага да общувате с досадници, го правете интелигентно, като запазите достойнство и не разголвате душата си. В работата може да Ви предложат да работите над нов проект или да ръководите. Най-правилното поведение е да се опитате да действате разумно и да избягвате конфликтите.
Щастливи числа: 34,41,1,36,21,18

Водолей
Вие имате завиден късмет, който ще Ви съпътства за дълго напред. Бъдете умерени и не прекалявайте с нищо – така ще се погрижите добре за здравето си. В семейството Ви настъпва мир и хармония. В личен план Ви предстоят интересни събития. В края на седмицата се очертават парични приходи. За някои от Вас периодът се свързва с политически изяви. Във всички случай си заслужава да се стараете, вашите усилия дават резултати.
Щастливи числа: 24,5,31,11,8,9

Риби
Бъдете добри и с позитивно отношение към другите, защото събитията могат да Ви подтикнат към всякакви емоции. Ако имате пораснали деца, през седмицата те ще се превърнат в повод за радост и гордост. Има риск от главоболие. Имате приятни преживявания с любим човек. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Ако изпитвате желание да стартирате обучение, моментът е добър да се впуснете в подобно начинание. Една изненада може да Ви шокира.
Щастливи числа: 31,24,45,6,9,16

Znacite.com

Коментари

Новини Варна