IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Хороскопи
10:15 | 15 февруари 2022
Обновен: 23:19 | 18 май 2024

Хороскоп за 16 февруари (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 16 февруари (Всички зодии)

Овен
Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Може би е време да сложите край на някои свои увлечения, които Ви губят свободното време и парите. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. В сряда отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Трудно ще се настроите за работа утре. Правилата и нормите ще Ви дразнят, сякаш за първи път чувате за тях. През сряда внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.
Щастливи числа: 8,2,32,36,20,19

Телец
Сряда е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Парите придобиват друг смисъл за вас. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Радостни новини, свързани с дома, децата и семейството. Работата остава на заден план, изместена от случващото се в личния живот. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.
Щастливи числа: 21,9,22,8,46,15

Близнаци
Сряда – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Утрешният ден ще е успешен за работещите в сферата на търговията. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Добре би било да се погрижите за здравето си. Ако дотогава не сте започнали нова работа, не напускайте старата – трудно ще намерите нещо подходящо. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.
Щастливи числа: 32,18,14,8,11,12

Рак
Сряда ще е доста активен и динамичен за почти всички Раци, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Обърнете внимание на здравето си. Ще бъдете доста натоварени с работа, но в края на утрешния ден ще сте доволни. Утрешният ден ще е свързан с приятни изненади за някои от вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.
Щастливи числа: 31,3,15,38,32,46

Лъв
Сряда – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Има шанс да спечелите пари, и ако мислите в тази насока, наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение. Не пренасяйте в къщи служебните си проблеми. В състояние сте да отхвърлите много работа. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Утре свършете важното и неотложното до обяд.
Щастливи числа: 30,22,6,45,5,7

Дева
Утре имате куп неща за вършене. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Пазете се от силни емоции, контролирайте ги, за да не Ви попречат на работата. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Не пропускайте да си осигурите допълнителни доходи. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.
Щастливи числа: 11,8,15,30,24,12

Везни
Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Изясняват се нещата и в любовта. Утре не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Утрешният ден ще е подходящ за пазаруване и отхвърляне на неприятни задължения, ще успеете да го направите бързо. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Ще бъдете доста натоварени с работа, но в края на утрешния ден ще сте доволни. Бъдете сдържани при разговори с непознати.
Щастливи числа: 28,1,12,35,4,23

Скорпион
В сряда заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото ще се наложи да покривате неотложни разходи. Близките също желаят да им отделите от времето си. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. С подобрена организация ще отхвърлите повече работа утре, в това число служебна и лична. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.
Щастливи числа: 35,12,13,25,44,11

Стрелец
Сряда е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Стрелците. Заемете се с работата си и не се опитвайте да я прехвърляте на колегите си. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Сряда се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Стрелците, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. По отношение на паричните цели за мнозина се очертават ярки възможности, които може да развиете. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Бъдете оптимисти.
Щастливи числа: 5,27,1,16,34,3

Козирог
Сряда е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Постарайте се да не допускате намеса в работата си на странични хора, особено ако са свързани с ваши конкуренти. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. В сряда добре ще Ви се отразява плуването. Отново основната Ви грижа ще са парите, колкото и да Ви е неприятно. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.
Щастливи числа: 28,35,19,24,18,26

Водолей
Сряда е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Времето вече е подходящо за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Утрешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Утре проведете консултации.
Щастливи числа: 11,43,22,46,24,7

Риби
В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. Утре се движете повече и общувайте активно с околните. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Утрешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Бъдете внимателни ако работите с машини и инструменти и не се ядосвайте, ако компютърът Ви отказва от време навреме. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.
Щастливи числа: 38,14,37,21,31,41

Znacite.com

Коментари

Новини Варна