IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Хороскопи
10:15 | 23 февруари 2022
Обновен: 05:30 | 6 май 2024

Хороскоп за 24 февруари 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 24 февруари 2022 (Всички зодии)

Овен
Утрешният ден ще е силно активен. Ще Ви изненада новост от делово естество. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Малкото пари изискват сериозно и внимателно отношение и анализ. Утрешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.
Щастливи числа: 39,20,1,35,16,36

Телец
Четвъртък ще е доста активен и динамичен за почти всички Телци, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Утрешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Не предприемайте нови занимания в четвъртък. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. А и нужно ли е да свършите всичко утре ?
Щастливи числа: 2,6,8,31,23,44

Близнаци
В четвъртък не се претоварвайте. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Утрешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Утрешният ден ще е подходящ и за големи покупки. Ако дотогава не сте започнали нова работа, не напускайте старата – трудно ще намерите нещо подходящо. Отделете време за приятелите и семейството. Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.
Щастливи числа: 35,16,15,39,18,30

Рак
Четвъртък ще е доста успешен ден за представителите на Рак. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. Любимият човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Утрешният ден не е благоприятен за изяви в професионален план, внимавайте също да не попаднете в конфликтни ситуации в партньорските си отношения. Утре денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Очертават се условия за получаване на по-голяма сума пари. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.
Щастливи числа: 15,23,11,26,40,36

Лъв
Четвъртък ще е доста активен и динамичен за почти всички Лъвове, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Утрешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата, става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Голяма част от Вас ще изберат да прекарат утрешния ден извън дома си, търсейки разнообразие. Утрешният ден ще е благоприятен за творците и писателите. Няма да Ви спестят похвалите, а и ще Ви зарадва парично поощрение. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.
Щастливи числа: 19,43,13,42,3,30

Дева
Утрешният ден обещава да бъде просто забележителен. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Може да се погрижите за здравето си – занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Склонни сте да изпълнявате допълнителна работа. Ще Ви върнат голям заем. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Щастливи числа: 46,23,9,18,44,22

Везни
В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Бъдете активни в спорта. Избягвайте срещите и запознанствата, особено деловите, за да не страдате разочаровани и тънещи в безпаричие. Утрешният ден ще е подходящ за пътувания, за контакти с хора в чужбина. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.
Щастливи числа: 40,6,18,24,15,44

Скорпион
В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. Ще изпитате истинско удоволствие от работата си към момента. Утре в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Ако искате да говорите за заем от банкова институция, на предварителен разговор при познати банкери няма да постигнете очаквания успех. Добре би било четвъртък да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете най- доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел”, свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Намерете начин да се отпуснете.
Щастливи числа: 18,44,5,46,39,12

Стрелец
Утрешният ден ще е силно активен. Ако някои са решили да сменят работата си, сега е времето да концентрират усилията си в това направление. Утре ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Обърнете внимание на здравето си. Не давайте пари назаем, защото няма да Ви ги върнат. Интересите Ви утре ще са свързани предимно със семейството. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 17,42,12,3,14,33

Козирог
В четвъртък избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Времето не е подходящо за пътувания, работа или контакти с чужденци. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Благоприятен ден за разрешаване на въпроси от семейно и имуществено естество, за реализация в деловата сфера и за парични печалби. Утре денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Бъдете деликатни, но твърди.
Щастливи числа: 16,31,17,43,20,33

Водолей
Четвъртък ще е доста активен и динамичен за почти всички Водолеи, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Утрешният ден ще е благоприятен за нови делови запознанства. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Бъдете себе си, без да се възгордявате от това. Повечето ще мислят отново за работа, пари, срещи и сделки. Отдайте се на повишеното Ви любовно настроение. Утре трябва да избягвате споровете.
Щастливи числа: 40,39,31,24,46,23

Риби
Четвъртък може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Рибите. Заемете се с работата си и не се опитвайте да я прехвърляте на колегите си. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Благодатен и плодоносен, четвъртък предоставя на Рибите значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Щастливи числа: 39,26,6,13,0,4

Znacite.com

Коментари

Новини Варна