IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Хороскопи
10:15 | 24 февруари 2022
Обновен: 11:29 | 20 май 2024

Хороскоп за 25 февруари 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 25 февруари 2022 (Всички зодии)

Овен

Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Утре Овните ще насочат вниманието си към контакти в социалната сфера. Утрешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Бъдете внимателни при работа с пари. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Ако не друго, сетете се, че е петък.

Щастливи числа: 14,2,9,44,37,29

Телец
Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Добро време за бизнес дела, за работа с банки, с финанси и с всичко, свързано с тези сфери. Отделете време за приятелите и семейството. Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. В близките дни не очаквайте приходи. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.
Щастливи числа: 17,42,24,12,5,31

Близнаци
Утре имате куп неща за вършене. В утрешния ден Ви очакват нови предложения. Не бързате да инвестирате получените пари. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Бъдете активни в спорта. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Деловият ден на Близнаците ще започне активно и в условията на повишено внимание поради засилената конкуренция в службата и деловите среди. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.
Щастливи числа: 24,44,13,15,33,14

Рак
Утре девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. В утрешния ден на новолунието намерете време да свършите повече работа – най-добре рутинна, а не да се впускате в нови дейности. Обърнете внимание и на хората в дома си. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Парите Ви стигат, защото имате фантазия и умеете да ограничавате страстите си. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Утре свършете важното и неотложното до обяд.
Щастливи числа: 30,9,10,13,32,26

Лъв
Петък ще сблъска много от представителите на Лъв с нови преживявания. Харчите пари за лични неща. Много благоприятен ден, подчертаващ успех в съвместна работа, сполука при осъществяване на ново партньорство или респективно сдружение. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно, заведете близките си на ресторант. В петък може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Ярки любовни постижения. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.
Щастливи числа: 2,16,3,28,29,9

Дева
Утрешният ден Ви обещава големи промени в живота. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Във финансов аспект настъпват промени, които не след дълго ще обхванат и професионалната Ви изява. Става въпрос за смяна на работата. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Обърнете внимание на дома си и на здравето си утре. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.
Щастливи числа: 43,18,25,40,36,30

Везни
В петък избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Бъдете особено внимателни дали и колко да дадете назаем, защото може и да не Ви ги върнат. Трудности могат да променят изцяло плановете Ви до обед. След обед се постарайте, дори и с цената на повече усилия да отхвърлите работата си. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. В петък най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Утрешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.
Щастливи числа: 7,9,1,22,45,44

Скорпион
Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Трудно ще се настроите за работа утре. Правилата и нормите ще Ви дразнят, сякаш за първи път чувате за тях. Нуждата Ви от пари е голяма, но трябва да знаете, че допълнителни средства идват от допълнителна работа, oт основната си не очаквайте повишение. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. В петък може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.
Щастливи числа: 31,23,6,0,37,19

Стрелец
В петък някои от Вас може да пътувате зад граница. Утре не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Прибързаността Ви ще доведе до неуспехи при преговори, свързани с пари. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. В едни случаи деловите задачи никак не са малко, а времето за изпълнението им е ограничено, а в други става въпрос за приключване с делата в настоящата фирма и преминаване на нова работа. Утре просто е такъв ден.
Щастливи числа: 26,22,7,15,35,38

Козирог
Петък може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Анализирайте задачите си. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Най-добре ще е, ако утре се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 39,34,15,31,32,28

Водолей
Голям процент от Водолеите са подвластни на отлично настроение в петък, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Обърнете внимание на здравето си. Времето не е подходящо за пътувания, работа или контакти с чужденци. петък посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. Вие не можете да спестявате, имате ли пари, харчите. Ако имате някакви любовни недоразумения, утре ще успеете да ги изясните. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.
Щастливи числа: 28,13,29,16,5,37

Риби
Петък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Много благоприятен ден, подчертаващ успех в съвместна работа, сполука при осъществяване на ново партньорство или респективно сдружение. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Това не трябва да Ви кара веднага да харчите пари, за себе си и за приятелите си. А и нужно ли е да свършите всичко утре ?
Щастливи числа: 11,4,12,45,3,39

Znacite.com

Коментари

Новини Варна