IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Хороскопи
09:45 | 3 март 2022
Обновен: 14:53 | 30 април 2024

Хороскоп за 4 март 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 4 март 2022 (Всички зодии)

Овен
Петък е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Не бива да оставяте днешната работа за утре. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Извън границите на тази прогноза остават само чисто финансовите взаимоотношения и паричните печалби. Утре ще трябва да споделите чувствата си. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.
Щастливи числа: 37,43,42,30,26,24

Телец
Голям процент от Телците са подвластни на отлично настроение в петък, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Утре ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си с “младежките” си изпълнения. Безработните разполагат с хубав шанс за намиране на работа. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно, заведете близките си на ресторант. Може би е време да сложите край на някои свои увлечения, които Ви губят свободното време и парите. Бъдете оптимисти.
Щастливи числа: 5,11,14,38,18,17

Близнаци
Петък ще е доста активен и динамичен за почти всички Близнаци, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Бъдете себе си, без да се възгордявате от това. Добре е да помислите с какво трябва да се подсигурите преди да започнете с активната работа. Реализираните финансови сделки ще подобрят бита и психическото Ви състояние, което оказва се, е в пропорционална зависимост от парите. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.
Щастливи числа: 13,35,45,41,17,18

Рак
Петък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Звездите Ви съветват да приключите започнатата работа, предстоят Ви ангажименти, които да отнемат много сили и време. Утрешният ден ще е подходящ и за големи покупки. В петък отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Късметът е с Вас и в любовта. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни.
Щастливи числа: 30,17,45,34,8,22

Лъв
Утре сте с променливо настроение. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега. Нужно е само да бъдете естествени, така може да спечелите и пари, и приятели. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Деловите контакти са затруднени, защото не искате да прекъсвате работата си. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Утре просто е такъв ден.
Щастливи числа: 11,18,20,41,12,28

Дева
В петък избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Утре вечер Ви предстои емоционална среща с любовта. Не прекалявайте със стремежа си към власт на работното място и не унижавайте с непрекъсната критика и ирония колегите си. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Възможно е утрешният ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Това не трябва да Ви кара веднага да харчите пари, за себе си и за приятелите си. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.
Щастливи числа: 8,28,35,12,6,22

Везни
В петък отделете време за приятелите си и за хобитата си. Добре би било петък да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Изявете възможностите си, ако се занимавате с изкуство или с научна работа. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Утре не бързайте - в противен случай бъдете готови да платите с нерви и пари. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.
Щастливи числа: 0,5,6,12,36,16

Скорпион
Утрешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Планетите препоръчват внимание и предпазливост във всичко, което е свързано с пари. Заемете се с рутинната си работа, за да не предизвикате проблеми през следващите девет дни. Петък се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Скорпионите, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.
Щастливи числа: 40,38,39,12,31,34

Стрелец
В петък някои от Вас може да пътувате зад граница. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Утре вечер късметът ще Ви следва и в любовта. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Най-добре ще е да посветите петък на рутинна работа, както и да обърнете по-голямо внимание на любимите си хора, на децата, на хобитата си и на пълноценната почивка. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.
Щастливи числа: 17,13,6,2,41,46

Козирог
Петък е успешен ден за Козирозите. Настроението Ви ще е по-скоро оптимистично, нищо че ще сте заринати от работа. Важното е, че имате желание да се справите с нещата, а и помощници ще се намерят достатъчно. Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Не е изключено да Ви възложат изпълнението на отговорен проект, от който освен име да спечелите и пари. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Намерете начин да се отпуснете.
Щастливи числа: 28,30,16,4,22,29

Водолей
Утрешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Пестете парите си, те са нужни за много по-важни неща, от това, което стои на дневен ред. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Утрешният ден ще е надежден за активизация по въпроси от делово естество, за контакти относно започване на работа или преместване на нова, и за здравословно възстановяване. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Утре дайте инициативата на другите.
Щастливи числа: 36,9,21,31,17,5

Риби
Голяма част от Вас утре ще бъдат в непрекъснато движение. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Петък не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе утрешния ден и настроението. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. Имате нужда от почивка, не се преуморявайте. Може би прекалено много се раздавате в работата си. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.
Щастливи числа: 3,36,33,12,41,24

Znacite.com

 

Коментари

Новини Варна