IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Хороскопи
10:15 | 7 март 2022
Обновен: 13:14 | 16 юли 2024

Хороскоп за 8 март 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 8 март 2022 (Всички зодии)

Овен
Утрешният ден ще е силно активен. Във вторник ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Решителните действия на работното място, активната работа и полезните промени ще Ви поведат към нови успехи. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото ще се наложи да покривате неотложни разходи. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Утре Овните са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.
Щастливи числа: 12,17,41,20,29,2

Телец
Утрешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Вторник е утре, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна - туризъм или малко повече часове във фитнеса. Пестете парите си, те са нужни за много по-важни неща, от това, което стои на дневен ред. Утре ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Мнозина ще имат силен шанс за успешна партньорска работа. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.
Щастливи числа: 26,46,8,10,17,30

Близнаци
Вторник ще е доста успешен ден за представителите на Близнаци. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Подготвени сте за работа и сте в добро настроение от сутринта. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството, ще зарадват всички. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Утре е ден за професионални изяви, за пътувания, погрижете се и за здравето си. Утре Близнаците са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.
Щастливи числа: 18,30,0,38,5,16

Рак
Утрешният ден Ви обещава големи промени в живота. Ако имате възможност, пътувайте със семейството си. В интимния живот емоциите са смесени. Утре денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Утрешният ден ще е подходящ за бизнес и за разрешаване на финансови въпроси. С добре свършената работа ще дадете заявка за по-високо заплащане, ако не друго. Ако обаче срещнете уклончив отговор от ръководителите си, не губете кураж, видимо сте ги накарали да размишляват във ваша полза. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.
Щастливи числа: 12,29,17,19,32,7

Лъв
Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Вторник е утре, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна - туризъм или малко повече часове във фитнеса. Обстоятелствата налагат да се съобразявате повече с околните утре и да изчакате, ако това е в интерес на работата. Парите идват и си отиват. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Бъдете толерантни към чуждото мнение.
Щастливи числа: 25,20,26,41,13,18

Дева
Вторник може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Девите. Утрешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Утре ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Вести, свързани със семейството, ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Вторник е удобен ден за преговори и контакти с хора от деловите среди. Малко по-нервен е утрешният ден , защото е свързан с даване на пари, а това никому не е приятно. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.
Щастливи числа: 36,23,22,25,26,38

Везни
Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този вторник. Предстои Ви повече работа и трябва да сте съсредоточени. Обърнете внимание на здравето си. Отделете време за приятелите и семейството. Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Доверете се на здравият си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Вторник намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.
Щастливи числа: 23,26,24,14,35,6

Скорпион
Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Бъдете внимателни с работата си, за да избегнете грешки и пропуски. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието, ще Ви направят по-забързани и активни. Утре използвайте личните си умения и таланти, за да се подсигурите финансово. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.
Щастливи числа: 39,24,31,9,5,23

Стрелец
Вторник се оказва по-спокоен ден за представителите на Стрелци, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Нуждата от пари може да доведе до влошаване на отношенията с партньора ви, но можете да се справите. Утре в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Утрешният ден ще не е подходящ за пътувания, за работа и контакти с чужденци. Препоръчително е да се погрижите за здравето си – може да спортувате, но без да се претоварвате. Обърнете внимание и на хората в дома си. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 38,40,18,39,33,23

Козирог
Вторник се оказва по-спокоен ден за представителите на Козирози, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Вести, свързани със семейството, ще Ви сплотят и съберат отново заедно. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Работа и много силни вълнения у дома. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Паричните Ви проблеми се решават успешно. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.
Щастливи числа: 2,6,41,43,40,17

Водолей
Вторник ще е доста активен и динамичен за почти всички Водолеи, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Утрешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Не очаквайте парите, които се надявахте да получите утре. Бъдете сигурни, че нито едно нещо с което се занимавате, няма да бъде напразно. Във вторник най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 32,19,12,9,28,37

Риби
Във вторник някои от Вас може да пътувате зад граница. Утрешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Утре не бързайте - в противен случай бъдете готови да платите с нерви и пари. Едва ли ще Ви свърта на едно място. По-добре си намерете някоя по-подвижна работа, че иначе доста ще се изнервите. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Бъдете сдържани при разговори с непознати.
Щастливи числа: 44,19,34,37,9,45

Znacite.com

Коментари

Новини Варна