IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Хороскопи
09:45 | 8 март 2022
Обновен: 17:50 | 23 юли 2024

Хороскоп за 9 март 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 9 март 2022 (Всички зодии)

Овен
Утрешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Няма да Ви спестят похвалите, а и ще Ви зарадва парично поощрение. Следобед ще Ви изнервят неприятни новини, свързани с работата ви. А и нужно ли е да свършите всичко утре ?
Щастливи числа: 18,13,43,12,0,11

Телец
Сряда носи успех на Телците. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Помогнете на близките си, ако искат финансовата Ви подкрепа, но бъдете умерено щедри и проверете за какво отиват дадените пари. Утре е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Сряда е удобен ден за преговори и контакти с хора от деловите среди. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Ако не друго, сетете се, че е сряда.
Щастливи числа: 22,29,27,36,0,30

Близнаци
Сряда може да се определи като труден и неприятен ден за мнозина, тъй като е свързан с кавги и противоречия. Вие не можете да спестявате, имате ли пари, харчите. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Добре ще е утре да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Утрешният ден е добър за вършене на рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви ангажименти. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.
Щастливи числа: 14,29,44,45,1,0

Рак
Сряда е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Бъдете активни, ако се налага да предприемате промени свързани с финансовата Ви стабилност. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. По отношение на деловите цели става въпрос за разговори с някого, чрез които ще стабилизирате позициите си, или ще уредите работа на ново място. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.
Щастливи числа: 35,26,9,15,32,6

Лъв
Утрешният ден ще Ви носи известно настроение. Нуждаете се от голяма сума пари, а никой не е склонен да Ви даде такава. От друга страна съветите на приятели няма да са надеждни. Всичко това прави периода объркан и наситен с напрежение. Приемете насериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Вести, свързани със семейството, ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. В едни случаи деловите задачи никак не са малко, а времето за изпълнението им е ограничено, а в други става въпрос за приключване с делата в настоящата фирма и преминаване на нова работа. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.
Щастливи числа: 24,45,38,44,30,29

Дева
Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Планетите препоръчват внимание и предпазливост във всичко, което е свързано с пари. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Грешките на вашето работно място са породени от вашата доверчивост. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.
Щастливи числа: 10,37,30,23,35,44

Везни
Сряда ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Работата Ви утре ще е напрегната, но ползотворна. Сряда е успешен за дейността ви, но ще е много ангажиращ. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Бъдете толерантни към чуждото мнение.
Щастливи числа: 14,25,41,30,9,6

Скорпион
В сряда заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Грижете се добре за здравето си. Участието Ви в общите занимания е от изключителна важност и работата Ви ще получи висока оценка. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Сряда е успешен за дейността ви, но ще е много ангажиращ. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Утре е по-добре да не пътувате.
Щастливи числа: 34,2,21,23,24,8

Стрелец
Сряда – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Не пренасяйте вкъщи своите недоволства и душевни терзания. Моментът не е подходящ за пътувания и за създаване на нови контакти, но може да се отдадете на изпълнението на ежедневните си задачи и на рутинната си работа. Ще се чувствате добре. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Тук усилията Ви за осъществяване на целите ще бъдат парирани от страна на съответните служители. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Гледайте на грешките си като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.
Щастливи числа: 11,35,44,30,3,26

Козирог
Сряда, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Малко по-нервен е утрешния ден , защото е свързан с даване на пари, а това никому не е приятно. Трудностите са породени от чужди грешки, с които ще се справите, ако проявите търпение и се заемете с работата си, но помогнете и на Вашите колеги. Бъдете внимателни, ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с вас. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.
Щастливи числа: 34,30,13,6,22,9

Водолей
Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този сряда. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Малкото пари изискват сериозно и внимателно отношение и анализ. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Имате нужда от почивка, не се преуморявайте. Може би прекалено много се раздавате в работата си. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните, си струва няколко часа работа. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.
Щастливи числа: 8,29,37,45,23,36

Риби
Сряда ще е доста успешен ден за представителите на Риби. Най-важното утре е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Утрешният ден е благоприятен за пътувания, за учене, за контакти или работа с хора в чужбина. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви, по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Утрешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.
Щастливи числа: 5,2,11,38,35,16

Znacite.com

Коментари

Новини Варна