IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Хороскопи
10:00 | 11 март 2022
Обновен: 21:06 | 21 юли 2024

Хороскоп за 12 март (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 12 март (Всички зодии)

Овен
Събота е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Добро време за бизнес дела, за работа с банки, с финанси и с всичко, свързано с тези сфери. Утрешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Утре не бързайте - в противен случай бъдете готови да платите с нерви и пари. През събота внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.
Щастливи числа: 8,23,10,5,39,35

Телец
Събота ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Може да вършите рутинна работа, стремете се да сте полезни на другите. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Парите няма да са Ви проблем. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.
Щастливи числа: 38,17,35,30,2,8

Близнаци
Събота говори за много удобства, а преобладаващата част от Близнаците са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Гости от далече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Със силен шанс за намиране на работа разполагат безработните. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Щастливи числа: 12,15,18,11,20,5

Рак
Събота ще е доста активен и динамичен за почти всички Раци, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Утре нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Планетите препоръчват внимание и предпазливост във всичко, което е свързано с пари. Добре ще е през събота да си насрочите срещи с приятели и да проявите внимание към екипната работа; денят е подходящ също за пътувания, контакти или работа, свързани с чужбина. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.
Щастливи числа: 5,14,31,27,11,46

Лъв
В събота избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Вероятно ще се наложи или да потърсите помощ, или да останете до по-късно на работа. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Имате сили и сте изпълнени с желание за работа, но сте преуморени и сякаш сте готови да се откажете от възможността да спечелите добри пари. Утре трябва да избягвате споровете.
Щастливи числа: 41,40,17,34,29,13

Дева
Събота е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Утре вечер се посветете на семейството си. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин. Практичната Ви душа не може да стои спокойна, като знае колко много работа има да се върши. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите, ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятърът. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.
Щастливи числа: 10,31,27,1,12,34

Везни
В събота заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Възможно е утрешният ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Бъдете концентрирани, защото конкурентите Ви действат доста активно. Доверете се на здравия си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Утрешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.
Щастливи числа: 17,23,6,34,12,0

Скорпион
Голяма част от Вас утре ще бъдат в непрекъснато движение. Установявате контакти с важни хора, с които впоследствие ще имате съвместна работа. Не е изключено леко да се объркате в собствените си твърде оригинални идеи. Печелившата тактика е да си изберете една от тях и да я стартирате, без да споделяте или обсъждате намеренията си. Наблюдавайте ефекта и реакциите. Не прекалявайте с похапването. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Утрешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Малко по-нервен е утрешния ден , защото е свързан с даване на пари, а това никому не е приятно. Утрешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.
Щастливи числа: 21,10,23,24,0,25

Стрелец
Събота бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. През събота внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Утре не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия. Отделете време за интелектуалните си необходимости. По отношение на деловата си работа за предпочитане е да провеждате важните срещи и начинания утре, а не да ги отлагате за друго време. Може би е време да сложите край на някои свои увлечения, които Ви губят свободното време и парите. Утре всичко тръгва по вода.
Щастливи числа: 5,22,32,4,35,18

Козирог
Събота ще сблъска много от представителите на Козирог с нови преживявания. Добре ще е утре да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Старателно си вършете работата и не се взирайте в несъвършенствата на другите, за да не загубите от силата си. Въпреки затрудненията, причинени от ваши противници и неприятели, Събота Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.
Щастливи числа: 33,36,3,2,17,27

Водолей
Събота бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Утрешният ден ще е подходящ да обърнете внимание какви проекти ще реализирате в бъдеще – колкото по-творчески и оригинални са те, толкова по-добре. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Очертават се условия за получаване на по-голяма сума пари. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.
Щастливи числа: 18,24,36,6,8,21

Риби
В събота за представителите на зодия Риби възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Утрешният ден ще е успешен за явяване на интервю и постъпване на нова работа. Отпуснете си душата все пак и вие сте човек, а и не всичко на този свят се измерва с пари. Утрешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Вести, свързани със семейството, ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.
Щастливи числа: 10,23,22,24,7,42

Znacite.com

Коментари

Новини Варна