IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Хороскопи
10:15 | 12 март 2022
Обновен: 02:09 | 27 юли 2024

Седмичен хороскоп за 14 – 20 март 2022 г. (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 14 – 20 март 2022 г. (Всички зодии)

Овен
Важно за Вас събитие ще Ви създаде повече вълнения, но с хубав край. В интимния живот Ви очакват големи изненади. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. Вашата инициативност увлича и останалите да покажат страни от характера сиq които умело прикриват. В края на седмицата се очертават парични приходи. Не са изключени кожни проблеми, алергии. Борете се с проблемите и може да видите колко бързо може да ги решите, когато имате силите и волята за това.
Щастливи числа: 20,14,17,13,22,11

Телец
Не подценявайте интуицията си. Идва седмица, в която ще се чувствате в хармония със себе си. Ако обедините усилията си и сключите делови договори в март, а може и партньорство, те обещават да бъдат доста престижни и обогатяващи. За необвързаните предстоят приятни изненади, което за някои означава и нова любов, а по-напредналите ще мислят и за брак. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Не се страхувайте.
Щастливи числа: 21,4,25,22,45,30

Близнаци
Бъдете отворени към новото и подхождайте разумно към случващото се. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Вашата сърдечност, чувството Ви за хумор са най-свежото нещо около вас и ще подобрят отношенията в семейството. Звездите Ви предупреждават за опасност от страна на колеги. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения, обсъждат се теми, за които се намира начин за разрешение и т.н. За необвързаните от зодията започва нов, интересен период с много емоции и настроение. Животът Ви ще се промени, в повечето от случаите - за добро.
Щастливи числа: 13,17,21,3,32,1

Рак
Изненадите може да са много и някои да Ви сварят неподготвени. Настъпват спокойни дни за отмора и забавления. Някои от Вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. Ако имате приятели е добре, ако нямате, самотата може да Ви натежи. Ако изпитвате желание да стартирате обучение, моментът е добър да се впуснете в подобно начинание. Живейте с позитивна нагласа не само към собствените, но и към чуждите успехи и не хабете енергията си в търсене на чужди грешки и пропуски.
Щастливи числа: 40,26,28,39,34,13

Лъв
Новостите Ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. Вие сте в ключов период относно финансовото Ви състояние, респективно-професионална реализация. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. Някои може да се включат в курс за преквалификация, тъй като новите реалности изискват прагматизъм. Жените от зодията очароват мъжете с походка и осанка. Идва седмица, в която ще се чувствате в хармония със себе си. Възможно е да се сблъскате със затруднения.
Щастливи числа: 21,16,41,18,38,25

Дева
Ако добре се възползвате от създалите се ситуации около вас, ще бележите успехи. Някои ваши занимания стават източник на доходи. Възможно е да се обостри хронично заболяване. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай - това са ремонти, които ще повишат комфорта. В бизнеса Ви може да има промени. Дамите ще имат вълнуващо предложение и за много от Вас то ще означава начало на нова, романтична обвързаност. Жените от зодията може да бъдат непредсказуеми.
Щастливи числа: 39,31,18,2,22,27

Везни
Изненадите може да са много и някои да Ви сварят неподготвени. Вие сте в ключов период относно финансовото Ви състояние, респективно -професионална реализация. В любовта Ви владеят силни страсти, крайности в преживяванията. Бизнесът и кариерата са вашата стихия, така ще бъде и през следващите дни. Близките ще се грижат повече за душевния Ви комфорт и добро самочувствие. Не са изключени кожни проблеми, алергии. Не се притеснявайте да питате и да търсите помощ.
Щастливи числа: 26,10,5,38,36,20

Скорпион
Вие сте волеви, инициативни, превръщате се в трансформиращ фактор, както за Вашия собствен живот, така и този на най-близкото Ви обкръжение. Тенденцията е валидна за всички, но подчертано за родените през втори деканат. Ако сте участник в творчески проект, който има отношение към жена или жени, може да постигнете голям успех. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. Вие сте в добро здраве. Бъдете внимателни при пътувания, избягвайте спорове с далечни роднини, особено през втората част на периода. Ако имате приятели е добре, ако нямате, самотата може да Ви натежи. В ежедневието Ви няма да липсват притеснения, но като цяло периодът е градивен за вас.
Щастливи числа: 29,43,45,40,13,22

Стрелец
Бъдете отворени към новото и подхождайте разумно към случващото се. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. Ако сте сами - едно приятелство може да прерасне в любовна авантюра. Не прекалявайте с храната. Бъдете внимателни при пътувания, избягвайте спорове с далечни роднини, особено през втората част на периода. За много от Вас се очертава пътуване, което ще Ви носи добро настроение и самочувствие. Борете се с проблемите и може да видите колко бързо може да ги решите, когато имате силите и волята за това.
Щастливи числа: 21,18,27,1,12,36

Козирог
Ако добре се възползвате от създалите се ситуации около вас, ще бележите успехи. Вие сте в добро здраве. В личен план Ви предстоят интересни събития. Ако имате пораснали деца, през седмицата те ще се превърнат в повод за радост и гордост. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. Засега е важно да усетите накъде „духат ветровете“ и да се възползвате от попътен вятър. Ако има нещо, което да Ви дестабилизира, това на първо време може да е собствената Ви импулсивност, евентуална неудовлетвореност.
Щастливи числа: 8,31,25,26,0,21

Водолей
Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. Възможно е едно приятелство или познанство с колега да прерасне в романтична връзка. Близки до сърцето Ви хора Ви изненадват, включително и пораснали деца, ако имате такива. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Ако към края на седмицата изпитате напрежение и нервност, добре ще Ви се отразяват медитациите и духовните практики, както и ако се качите нависоко в планината: това ще балансира и ще успокоява мислите ви, които в посоченото време е възможно да са тревожни и затормозяващи ви. Безработните от зодията да не спират търсенията, може да получат обещаващи новини. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. За всяко нещо си има подходящ момент.
Щастливи числа: 43,25,8,40,28,13

Риби
Новостите Ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. Бъдете предпазливи и търсете втори източник на информация, ако се налага да вземате важни решения. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. Вашата сърдечност, чувството Ви за хумор са най-свежото нещо около вас и ще подобрят отношенията в семейството. Ако Ви се налага да общувате с досадници, го правете интелигентно, като запазите достойнство и не разголвате душата си. Вървете уверено по пътя си и бъдете коректни в общуването с хората.
Щастливи числа: 40,4,25,0,3,19

Znacite.com

Коментари

Новини Варна