IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Хороскопи
09:15 | 19 март 2022
Обновен: 10:22 | 27 април 2024

Седмичен хороскоп за 21 – 27 март 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 21 – 27 март 2022 (Всички зодии)

Овен
В главата Ви се въртят най-различни планове и идеи. В края на седмицата се чувствате уморени от разнообразните ангажименти и крайно противоположните желания на хората около вас. За сега е важно да усетите накъде „духат ветровете“ и да се възползвате от попътен вятър. Някои ваши занимания стават източник на доходи. В личен план сте обзети от необяснима тревожност. Самотните представители на този зодиакален знак могат да срещат любовтаq и ако това се случи - бързо да се замислят за нещо по-сериозно, например сключване на брак…Прекрасно време да демонстрирате творческия си потенциал, да имплантирате уменията си в собствен бизнес, хоби, да сбъднете своя мечта. В края на седмицата жестът на близък човек може да Ви трогне.
Щастливи числа: 2,3,22,11,7,29

Телец
В главата Ви се въртят най-различни планове и идеи. В любовта Ви се наблюдава промяна, съвсем скоро може да разберете какви са истинските чувства на харесвания от Вас обект. За някои от Вас периодът се свързва с политически изяви. В личен план сте обзети от необяснима тревожност. В семейството Ви може да има болен. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. Живейте с позитивна нагласа не само към собствените, но и към чуждите успехи и не хабете енергията си в търсене на чужди грешки и пропуски.
Щастливи числа: 33,26,46,22,23,45

Близнаци
Вашата предвидливост много ще Ви помага през седмицата. Ще бъдете много активни, делови и успяващи. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. През седмицата жените от зодията са очарователни и съблазнителни. Близките ще се грижат повече за душевния Ви комфорт и добро самочувствие. В личен план сте обзети от необяснима тревожност. В края на периода постепенно ще отпаднат някой задръжки или условности, спонтанно или понеже вие сте предизвикали подобни тенденции.
Щастливи числа: 4,28,0,32,43,22

Рак
Изненадите може да са много и някои да Ви сварят неподготвени. За да приключвате делата си в срок и с нужната компетентност, не отлагайте нищо за в последния момент. За да избегнете трудностите, които се очертават пред вас, трябва да обърнете по-голямо внимание на партньора си. В края на седмицата се очертават парични приходи. В здравословен аспект бъдете по-внимателни, тъй като периодът предразполага към чернодробни проблеми. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано - не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. Борете се с проблемите и може да видите колко бързо може да ги решите, когато имате силите и волята за това.
Щастливи числа: 3,29,14,30,12,18

Лъв
Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. Ако усетите потребност да изразите това, което чувствате, творческите занимания са изключително подходящи. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. Не прекалявайте с храната. Една любовна връзка се развива доста бурно, и хората около Вас може да разберат какво става. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. В края на седмицата все по-трудно ще сдържате преживяванията си, излизат на повърхността неизказани емоции и преживявания…Мнозина, особено родените в първи деканат, но и всички останали в различна степен - спонтанно трансформират линията си на поведение, дори външен вид и това ще се отчете за позитивно….
Щастливи числа: 15,30,12,13,19,26

Дева
Идва вашето време. В бизнеса Ви може да има промени. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. Ако Ви се налага да общувате с досадници, го правете интелигентно, като запазите достойнство и не разголвате душата си. В края на седмицата влизате в добра форма, физическото Ви състояние може да породи нови желания и емоции. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. Една промяна в обстановката може да Ви ободри.
Щастливи числа: 11,3,26,35,28,17

Везни
В различна степен ще подобрите бита си, стига да се възползвате от ситуациите по добър начин. В интимната сфера, както обикновено, ще се доверявате най-вече на собственото си усещане за нещата и ще дистанцирате всеки опит за външна намеса, каквито няма да липсват. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. Възможно е да се обостри хронично заболяване. За много от Вас се очертава пътуване, което ще Ви носи добро настроение и самочувствие. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. Една изненада може да Ви шокира.
Щастливи числа: 6,30,22,24,19,13

Скорпион
В главата Ви се въртят най-различни планове и идеи. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. Здравето и тонусът Ви са отлични. Ако усетите потребност да изразите това, което чувствате, творческите занимания са изключително подходящи. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. Бъдете внимателни в общуването с партньора ви, уважавайте желанията му и не правете нищо на инат. Бъдете дискретни. Не говорете зад гърба на хората, защото това може да Ви навлече проблеми.
Щастливи числа: 41,34,32,9,21,20

Стрелец
Новостите Ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Бъдете внимателни в общуването с партньора ви, уважавайте желанията му и не правете нищо на инат. Засега е важно да усетите накъде „духат ветровете“ и да се възползвате от попътен вятър. Нуждаете се от добре балансирана диета, бедна на мазнини и богата на плодове и зеленчуци. В края на периода постепенно ще отпаднат някой задръжки или условности, спонтанно или понеже вие сте предизвикали подобни тенденции.
Щастливи числа: 17,44,32,38,28,37

Козирог
Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. В семейството Ви настъпва мир и хармония. Ще бъдете много активни, делови и успяващи. Най-красивите Ви любовни мечти имат шанс да се осъществят. Не прекалявайте с храната. Звездите ще се грижат за Вас и Вашите нужди.
Щастливи числа: 6,4,45,5,40,1

Водолей
В главата Ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите, те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество, сред което живеете и работите. Не се срамувайте, ако Ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност. Близките Ви хора са обхванати от еуфория, радост и надежди, но за това най-голяма заслуга имате вие. За да приключвате делата си в срок и с нужната компетентност, не отлагайте нищо за в последния момент. Ако Ви се налага да общувате с досадници, го правете интелигентно, като запазите достойнство и не разголвате душата си. Ако позволите неприятните мисли да Ви завладеят, няма да имате спокоен сън и може да бъдете с главоболие. В края на седмицата се очертават парични приходи. Борете се с проблемите и може да видите колко бързо може да ги решите, когато имате силите и волята за това.
Щастливи числа: 20,36,16,19,12,0

Риби
Вашата предвидливост много ще Ви помага през седмицата. Най-красивите Ви любовни мечти имат шанс да се осъществят. Бихте могли да обръщате по-голямо внимание на колегите си и на хората от близкия си кръг. Ако към края на седмицата изпитате напрежение и нервност, добре ще Ви се отразяват медитациите и духовните практики, както и ако се качите нависоко в планината: това ще балансира и ще успокоява мислите ви, които в посоченото време е възможно да са тревожни и затормозяващи ви. Възможно е родителите да Ви направят подарък или роднини. Някои ваши занимания стават източник на доходи. Аргументирайте се добре.
Щастливи числа: 14,44,0,36,31,22

Znacite.com

Коментари

Новини Варна