IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Хороскопи
10:15 | 20 март 2022
Обновен: 02:26 | 27 юли 2024

Хороскоп за 21 март 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 21 март 2022 (Всички зодии)

Овен

Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Ако искате да говорите за заем от банкова институция, на предварителен разговор при познати банкери няма да постигнете очаквания успех. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. През понеделник ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Заслугата за това е изцяло ваша, с работата и желанието Ви да се реализирате ще довеждате успеха до себе си. Гледайте на грешките си като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Щастливи числа: 43,41,10,27,20,18

Телец

Понеделник не е еднозначен ден за Телците. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Професионалната ви, творческа и интелектуална работа през понеделник ще бъде повлияна от добрата енергетика и без голямо натоварване ще отхвърлите повече задачи. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Може би е време да сложите край на някои свои увлечения, които Ви губят свободното време и парите. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Щастливи числа: 25,30,12,34,29,36

Близнаци

В понеделник внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Утрешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Благодатен и плодоносен, понеделник предоставя на Близнаците значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Решителните действия на работното място, активната работа и полезните промени ще Ви поведат към нови успехи. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. А и нужно ли е да свършите всичко утре ?

Щастливи числа: 41,0,15,12,40,24

Рак

Понеделник ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Безработните да си потърсят работа чрез познати или да четат внимателно обявите в интернет. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Утре ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си с “младежките” си изпълнения. Утре са възможни парични загуби, така че бъдете внимателни. Понеделник се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Раците, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Щастливи числа: 36,46,39,45,18,7

Лъв

В понеделник избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Работата Ви в момента е под нечие наблюдение. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Добре ще през утрешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Понеделник се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Лъвовете, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Не посягайте към финансовите спекулации. Ще последват тежки проблеми. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Щастливи числа: 22,43,44,13,2,39

Дева

В понеделник за представителите на зодия Дева възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Работата няма да Ви затрудни, но не очаквайте големи приходи. Ярки любовни постижения. Понеделник е ползотворен в професионален, финансов и личен план за Девите. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Щастливи числа: 28,40,35,14,1,12

Везни

В понеделник някои от Вас може да пътувате зад граница. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Повлияни сте от предложения за материални успехи, свързани с нова печеливша работа, която може да Ви лиши от стабилността Ви в момента. Утрешният ден ще е много благоприятен за Вас в материален план – може да придобиете нещо, да получите пари или да подпишете изгоден договор. Ако Ви отправят някакво предложение, то по всяка вероятност ще бъде изгодно за Вас. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите, ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятърът. Бъдете дипломатични и тактични, Везни.

Щастливи числа: 12,9,21,40,8,41

Скорпион

Утрешният ден ще Ви носи известно настроение. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. Установявате контакти с важни хора, с които впоследствие ще имате съвместна работа. Не е изключено леко да се объркате в собствените си твърде оригинални идеи. Печелившата тактика е да си изберете една от тях и да я стартирате, без да споделяте или обсъждате намеренията си. Наблюдавайте ефекта и реакциите. Обърнете внимание и на хората в дома си. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Бъдете особено внимателни дали и колко да дадете на заем, защото може и да не Ви ги върнат. Бъдете внимателни в действията си.

Щастливи числа: 0,14,2,9,37,31

Стрелец

Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Един ден на дълбоко потапяне в себе си, а там какво се крие вече е друга работа. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Щастливи числа: 24,21,23,41,25,32

Козирог

Понеделник бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Очаква Ви нова любов. Притесняват Ви въпроси от материален характер, но след утрешния ден едва ли ще остане място за притеснение у вас. Просто всичко, което ще Ви се случи утре, ще е потвърждение на Вашите надежди и адекватен отговор на усилената Ви работа напоследък. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. Утре е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Понеделник със сигурност ще бъде доста успешен.

Щастливи числа: 2,22,19,13,23,5

Водолей

Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. Утре денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Старателно си вършете работата и не се взирайте в несъвършенствата на другите, за да не загубите от силата си. Утре ще трябва да споделите чувствата си. Материален успех, парични печалби, сполука за преговарящите и благоприятни делови новини. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Щастливи числа: 40,46,45,30,37,33

Риби

Понеделник ще е благоприятен ден за Рибите, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Безработните да си потърсят работа чрез познати или да четат внимателно обявите в интернет. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Ще Ви върнат голям заем. През понеделник ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Утре трябва да избягвате споровете.

Щастливи числа: 0,40,13,39,9,12

Znacite.com

Коментари

Max Bent ( преди 2 години )
Имате ли нужда от спешен заем, за да изчистите дълговете си, или имате нужда от заем за собствен капитал, за да подобрите бизнеса си? Били ли сте отхвърлени от банки и други финансови агенции? Имате ли нужда от консолидация на заем или ипотека? Не търсете повече, тъй като ние сме тук, за да превърнем всички ваши финансови проблеми в миналото. Свържете се с нас по имейл:oceanfmortgages***gmail.comoceanfmortgages***gmail.comТова е Ocean Finance Mortgages. Предлагаме заеми на заинтересованите ...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна