IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Хороскопи
10:15 | 23 март 2022
Обновен: 10:57 | 10 май 2024

Хороскоп за 24 март 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 24 март 2022 (Всички зодии)

Овен
Четвъртък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Не е добре да обсъждате кога да сменяте работата си, ако нямате нужната професионална квалификация. Не пренасяйте вкъщи служебните си проблеми. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Малко по-нервен е утрешнияj ден , защото е свързан с даване на пари, а това никому не е приятно. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.
Щастливи числа: 18,6,45,17,21,19

Телец
Утрешният ден Ви обещава големи промени в живота. Утрешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Но все пак не бива да поемате излишни рискове, да се предоверявате, да задлъжнявате, да давате пари назаем - защото ще се отчете като загуба. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Добрата организация ще Ви позволи да се справите с работата си утре, имате опит с подобна натовареност и ще придвижите делата си. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Утре Телците са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.
Щастливи числа: 28,8,0,46,31,1

Близнаци
Четвъртък се оказва по-спокоен ден за представителите на Близнаци, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Утрешният ден ще е много благоприятен за Вас в материален план – може да придобиете нещо, да получите пари или да подпишете изгоден договор. Ако Ви отправят някакво предложение, то по всяка вероятност ще бъде изгодно за Вас. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. В случай, че не сте готови за такъв стил на работа, ще възникнат остри противоречия, които ще провалят желаната реализация. Бъдете внимателни ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с вас. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.
Щастливи числа: 29,22,8,13,38,35

Рак
В четвъртък се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Ще се наложи да отделите много повече време за околните, отколкото за собствената си работа. Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.
Щастливи числа: 32,42,39,1,36,19

Лъв
Голяма част от Вас утре ще бъдат в непрекъснато движение. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Анализирайте задачите си. Имате пари, не търсете повече. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. А колко влюбени ще се чувствате утре…. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Щастливи числа: 27,32,35,36,37,9

Дева
Четвъртък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Дева. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. В четвъртък се движете повече и планирайте срещи. Постигнете поставената цел като вложите силите си в работа. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Утре използвайте личните си умения и таланти, за да се подсигурите финансово. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.
Щастливи числа: 11,38,26,0,31,27

Везни
В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Разбирателството в семейството ще направи деня Ви такъв, какъвто отдавна Ви се иска да бъде. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Важно е да имате повече пари, но дали всичко не опира до отношението Ви към това, което имате и с което разполагате? А колко всъщност бихте искали да имате и за какво ще го използвате? Помислете над това, отговорите си струват. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Везните през утрешния ден. Отложете деловите разговори, свързани с пряката Ви работа, за да не изпуснете някоя дума, която да вгорчи живота ви. Ще Ви изненадат трудности свързани със семейните Ви задължения. Четвъртък носи изпитания и предизвикателства.
Щастливи числа: 38,7,31,3,14,8

Скорпион
Четвъртък, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел”, свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Домакинската работа може и да изостане, но за това пък настроението Ви със сигурност ще е ведро. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.
Щастливи числа: 1,42,36,9,27,4

Стрелец
Четвъртък ще е благоприятен ден за Стрелците, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Трудно ще се настроите за работа утре. Правилата и нормите ще Ви дразнят, сякаш за първи път чувате за тях. Бъдете внимателни при работа с пари. Бъдете толерантни към чуждото мнение.
Щастливи числа: 2,19,35,29,15,32

Козирог
Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Ако сте семейни, търсете подходящите форми да изразите любовта към близките си, парите не са достатъчни, когато липсва внимание. Желателно е да спазите одобрените срокове, но още по-желателно е да свършите работата си качествено, така че проявете старание и концентрация. Утре денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Утрешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.
Щастливи числа: 46,10,30,42,16,22

Водолей
Утрешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Нововъведенията, които някои от Вас планират в работата си, със сигурност ще проработят. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Благоприятен ден за разрешаване на въпроси от семейно и имуществено естество, за реализация в деловата сфера и за парични печалби. Утре трябва да избягвате споровете.
Щастливи числа: 2,27,20,18,9,12

Риби
Четвъртък е твърде ползотворен ден и ще радва Рибите със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Утрешният ден ще е много благоприятен за Вас в материален план – може да придобиете нещо, да получите пари или да подпишете изгоден договор. Ако Ви отправят някакво предложение, то по всяка вероятност ще бъде изгодно за Вас. Не се натоварвайте с физическа работа, за да избегнете травмите. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Утрешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.
Щастливи числа: 19,23,34,43,36,11

Znacite.com

 

Коментари

Новини Варна