IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Хороскопи
09:45 | 24 март 2022
Обновен: 11:39 | 15 май 2024

Хороскоп за 25 март 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 25 март 2022 (Всички зодии)

Овен
Петък ще внесе известно вълнение сред Овните. Петък ще е нервен и неприятен ден за онези представители на Овен, които очакват да реализират финансови постъпления от определена дейност. В състояние сте да постигнете висока степен на концентрация и ще се справите с работата си бързо и качествено. Не си губете времето с второстепенни занимания. Утре е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Утре вечер късметът ще Ви следва и в любовта. През петък ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Бъдете внимателни в действията си.
Щастливи числа: 17,15,26,0,14,28

Телец
Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Утрешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Утре се движете повече и общувайте активно с околните. Нуждаете се от голяма сума пари, а никой не е склонен да Ви даде такава. От друга страна съветите на приятели няма да са надеждни. Всичко това прави периода объркан и наситен с напрежение. Емоциите, които трудно сдържате, ще Ви попречат да се справите с работата си. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Петък със сигурност ще бъде доста успешен.
Щастливи числа: 27,42,38,3,12,41

Близнаци
Петък може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните, си струва няколко часа работа. Утрешният ден не е благоприятен за изяви в професионален план, внимавайте също да не попаднете в конфликтни ситуации в партньорските си отношения. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Утрешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.
Щастливи числа: 42,4,18,17,37,25

Рак
Петък е твърде ползотворен ден и ще радва Раците със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Утрешният ден ще е подходящ за пътувания, за бизнес, като цяло за работа, свързана с банки и финанси. Не рискувате и залагайте на сигурността и на добрите си познания за това, с което работите. Ще Ви зарадват приходи. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. В петък може да отделите време на дома си и на хората в него. Не прекалявайте с похапването. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.
Щастливи числа: 34,30,32,27,22,14

Лъв
Петък е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Петък е благоприятен ден за парични печалби и за реализация на лични цели. Петък ще Ви зарадва с хубава делова новина. В тази връзка ще Ви се наложи да предприемете бързи реформи. Често става въпрос за служебно повишение или смяна на работата. Отдайте се на повишеното Ви любовно настроение. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Бъдете борбени.
Щастливи числа: 35,12,3,40,15,25

Дева
Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този петък. Парите Ви стигат, защото имате фантазия и умеете да ограничавате страстите си. Утрешният ден е подходящ за спорт и за рутинна работа. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Утрешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.
Щастливи числа: 15,26,46,13,25,12

Везни
В петък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. петък посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Бъдете по-премерени и недейте да кокетничите, особено ако се явявате на интервю за работа. Парите Ви стигат, защото имате фантазия и умеете да ограничавате страстите си. Ако не друго, сетете се, че е петък.
Щастливи числа: 41,34,7,3,42,6

Скорпион
Петък ще внесе известно вълнение сред Скорпионите. Ще изпитате истинско удоволствие от работата си към момента. Не посягайте към финансовите спекулации. Ще последват тежки проблеми. Късметът е с Вас и в любовта. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Утрешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.
Щастливи числа: 11,7,43,36,22,1

Стрелец
Петък говори за много удобства, а преобладаващата част от Стрелците са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. Реализираните финансови сделки ще подобрят бита и психическото Ви състояние, което оказва се, е в пропорционална зависимост от парите. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. Утрешният ден ще е неблагоприятен за активна работа. Утре дайте инициативата на другите.
Щастливи числа: 14,8,40,31,39,4

Козирог
Петък е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Козирозите. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Важен делови разговор ще Ви даде възможност да прецените нивото на доверие към партньорите си. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Не давайте пари назаем, защото няма да Ви ги върнат. В заключение Петък не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.
Щастливи числа: 26,11,33,13,34,8

Водолей
В петък отделете време за приятелите си и за хобитата си. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Най-добре ще е да посветите петък на рутинна работа, както и да обърнете по-голямо внимание на любимите си хора, на децата, на хобитата си и на пълноценната почивка. Извън границите на тази прогноза остават само чисто финансовите взаимоотношения и паричните печалби. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.
Щастливи числа: 0,14,35,39,7,29

Риби
В петък някои от Вас може да пътувате зад граница. Някои от Вас действат прекалено прибързано утре, тъй като искат да видят на момента резултатите от работа си. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Парите придобиват друг смисъл за вас. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.
Щастливи числа: 14,40,32,18,30,34

Znacite.com

Коментари

Новини Варна