IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Хороскопи
10:15 | 27 март 2022
Обновен: 10:11 | 11 май 2024

Хороскоп за 28 март 2020 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 28 март 2020 (Всички зодии)

Овен
Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Планетите препоръчват внимание и предпазливост във всичко, което е свързано с пари. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. Екипната работа утре може да Ви е трудна, защото мнението Ви често ще се различава от това на останалите участници. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.
Щастливи числа: 9,28,25,26,12,24

Телец
В понеделник някои от Вас може да пътувате зад граница. Тук усилията Ви за осъществяване на целите ще бъдат парирани от страна на съответните служители. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Утрешният ден ще е подходящ за пътувания, за контакти с хора в чужбина. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Утре обърнете внимание на отношенията си. Бъдете дипломатични и тактични, Телци.
Щастливи числа: 28,14,29,35,8,25

Близнаци
Голяма част от Вас утре ще бъдат в непрекъснато движение. Утрешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. С подобрена организация ще отхвърлите повече работа утре, в това число служебна и лична. Благоприятен ден за разрешаване на въпроси от семейно и имуществено естество, за реализация в деловата сфера и за парични печалби. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Понеделник носи изпитания и предизвикателства.
Щастливи числа: 40,20,25,34,19,28

Рак
В понеделник внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Ако искате да говорите за заем от банкова институция, на предварителен разговор при познати банкери няма да постигнете очаквания успех. Утре едва ли ще Ви се работи много, но при добра организация можете да намерите кой да свърши по-голяма част от вашата работа. Добре би било понеделник да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.
Щастливи числа: 15,5,13,40,9,18

Лъв
Утрешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Голяма част от Лъвовете са завладени от мисълта за материални загуби. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Работата Ви утре ще е напрегната, но ползотворна. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Пазете си здравето, защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Бъдете внимателни в действията си.
Щастливи числа: 19,3,31,22,12,11

Дева
Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Утрешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Вероятно ще се наложи или да потърсите помощ, или да останете до по-късно на работа. Няма да съжалявате за похарчените пари, защото знаете, че ги харчите за неща, които си заслужават.. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.
Щастливи числа: 38,37,27,36,45,11

Везни
Понеделник е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Везните. Може да обърнете по-голямо внимание на работата, свързана с финансови институции, с кредити и заеми. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Грижете се за спокойствието си. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Намерете начин да се отпуснете.
Щастливи числа: 8,17,10,40,15,38

Скорпион
Понеделник може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Скорпионите. Утрешният ден ще е подходящ за пазаруване и отхвърляне на неприятни задължения, ще успеете да го направите бързо. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. Влагате желание в работата си и това ще си личи по резултатите. Доволни сте от постигнатото, но това не Ви прави по-малко внимателни и към околните. Може да се погрижите за здравето си – занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Ако не друго, сетете се, че е понеделник.
Щастливи числа: 17,28,39,18,44,45

Стрелец
Утрешният ден ще блести с особен успех за Стрелците. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Утре вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството отколкото към служебни ангажименти. Утрешният ден ще е неблагоприятен за търговците. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Ще влагате повече старание в работата си, с оглед на това да избегнете риска и да постигнете по-добра материална обезпеченост за себе си и близките ви. А и нужно ли е да свършите всичко утре ?
Щастливи числа: 4,29,43,23,28,14

Козирог
Утре имате куп неща за вършене. Напрегнатата небесна конфигурация в понеделник сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Отпуснете си душата все пак и вие сте човек, а и не всичко на този свят се измерва с пари. Вести, свързани със семейството, ще Ви сплотят и съберат отново заедно. В никакъв случай не допускайте разочарованията от някого или нещо да влияят на намеренията и работата Ви утре. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.
Щастливи числа: 40,27,25,16,20,35

Водолей
Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата, става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Бъдете особено предпазливи на работното място. Подгответе уговорените преди време договори и помислете са бъдещите си планове. Понеделник е утре, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна - туризъм или малко повече часове във фитнеса. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Утрешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Бъдете дипломатични и тактични, Водолеи.
Щастливи числа: 20,43,19,3,25,14

Риби
Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност - за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото Ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи. Утре е ден за работа, за изпълнение на обичайните Ви ангажименти и отговорности, както да си изградите нови здравословни навици и да спазвате режим. Утре нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Утрешният ден ще е идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.
Щастливи числа: 31,33,19,32,23,6

Znacite.com

Коментари

Новини Варна