IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Хороскопи
10:30 | 28 март 2022
Обновен: 21:38 | 21 юли 2024

Хороскоп за 29 март 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 29 март 2022 (Всички зодии)

Овен
Във вторник избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Очаквайте предложение за спешна, но добре платена работа. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Утре нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Бъдете оптимисти.
Щастливи числа: 7,18,30,4,45,39

Телец
В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Утре определено не Ви е ден за харчене. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Служебната работа ще е толкова много, че няма да имате време за мисли по лични въпроси. Утре просто е такъв ден.
Щастливи числа: 39,35,22,0,14,37

Близнаци
Утрешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Утре е ден за работа, за изпълнение на обичайните Ви ангажименти и отговорности, както да си изградите нови здравословни навици и да спазвате режим. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. Бъдете сдържани при разговори с непознати.
Щастливи числа: 15,46,1,10,23,33

Рак
Утрешният ден ще обещава големи промени в живота. Ще спечелите пари, стига да не се откажете от намеренията си. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Утре се движете повече и общувайте активно с околните. По отношение на деловите цели става въпрос за разговори с някого, чрез които ще стабилизирате позициите си, или ще уредите работа на ново място. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.
Щастливи числа: 10,41,21,7,19,31

Лъв
Във вторник избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Добре би било вторник да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Не се разсейвайте, за да не загубите много пари заради грешки, които се налага да покриете от заплатата си. Ще получите висока оценка, подкрепа и възможност да се заемете с работа, която Ви интересува. Постарайте се самите вие да спазвате препоръките, които давате на околните. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Утре всичко тръгва по вода.
Щастливи числа: 20,11,13,8,1,5

Дева
Утре сте с променливо настроение. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Екипната работа утре може да Ви е трудна, защото мнението Ви често ще се различава от това на останалите участници. Имате творчески период. Продуктът, които може да създадете, е достатъчно качествен, за да Ви донесе слава и пари. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.
Щастливи числа: 1,4,18,3,46,8

Везни
Вторник е успешен ден за Везните. Едва ли ще Ви свърта на едно място. По-добре си намерете някоя по-подвижна работа, че иначе доста ще се изнервите. Ако имате някакви любовни недоразумения, утре ще успеете да ги изясните. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Парите няма да са Ви проблем. Утре проведете консултации.
Щастливи числа: 25,39,12,30,14,7

Скорпион
В чудесно състояние на духа са повечето от Скорпионите през утрешния ден. Щадете себе си и по-малко мислете за работа утре. Вторник не е лош ден, а вашата стабилност е извън съмнение, но денят се оказва доста нервен за мнозина от зодията поради обособили се финансови противоречия. Утрешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Очаква Ви нова любов. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Бъдете борбени.
Щастливи числа: 40,46,38,13,7,15

Стрелец
Във вторник заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Обърнете внимание на дома си и на здравето си утре. Утрешният ден ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. Работата Ви през този месец ще е изключително напрегната, но ще завършите периода с прекрасни резултати. Не само, че ще сте се справили със задачите си, но ще получите и някаква малка награда за усилията. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Бъдете толерантни към чуждото мнение.
Щастливи числа: 33,45,39,14,28,44

Козирог
Вторник е успешен ден за Козирозите. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Основателно ще насочите интересите си към сегменти, в които владеете положението, оттам ще дойдат и парите. При част от Вас денят е подходящ за по-сериозна работа, особено ако става дума за сметки, изчисляване и други подобни. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 35,9,7,25,16,3

Водолей
В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Утрешният ден ще е много благоприятен за Вас в материален план – може да придобиете нещо, да получите пари или да подпишете изгоден договор. Ако Ви отправят някакво предложение, то по всяка вероятност ще бъде изгодно за Вас. Ако решите да провеждате делови срещи и разговори или интервю за работа, или пък да наемете служители в своята фирма, направете го в утрешния ден. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.
Щастливи числа: 42,29,11,41,9,45

Риби
Вторник е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, утре това може да стане. Малко повече усмивки и чувството за хумор биха свършили добра работа за подобряване на състоянието ви. За представителите на Риби се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. А и нужно ли е да свършите всичко утре ?
Щастливи числа: 29,35,30,18,7,22

Znacite.com

Коментари