IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Хороскопи
10:15 | 31 март 2022
Обновен: 04:32 | 23 май 2024

Месечен хороскоп за април 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Месечен хороскоп за април 2022 (Всички зодии)

Овен
Начинанията Ви ще бъдат успешни, ако в периода от 17 април не предприемате нищо ново и по никакъв начин не изпреварвате събитията. През дните от 26 до 29 бъдете особено внимателни, наложете си повече спокойствие и умереност в мисленето и действията. Не бъдете самонадеяни, особено при подписване на договори и документи, не започвайте нови дела и обмисляйте прецизно работата си. Към края на месеца ще Ви занимават финансови въпроси – възможно е да получите, но и да трябва да похарчите пари. Влошените взаимоотношения ще имат съдбовен характер и ще Ви бъде трудно да ги възстановите, каквито и усилия да влагате, за това бъдете отговорни към мислите и действията си. Ако загърбите нуждите и проблемите на близките си, приятелите и обществото, бъдете сигурни, че няма да напреднете в нито една сфера на интересите си. Във всички случаи не е препоръчително да започвате нищо ново, за да избегнете провали и разочарования.
Щастливи числа: 6,45,4,42,5,44

Телец
Дните от 10 до 12 са рискови за вас, бъдете предпазливи във всичко, което предприемате и по никакъв начин не се претоварвайте. Към края на месеца ще Ви занимават финансови въпроси – възможно е да получите, но и да трябва да похарчите пари. По отношение на бизнеса са възможни спадове, които могат да засилят у Вас усещането за безпокойство и неудовлетвореност. Все повече хора ще се нуждаят от подкрепата ви, от вашата състрадателност и добро сърце, за това бъдете великодушни и прощаващи. Грижете се за семейството и близките си. Амбициозни сте и ще се наредите сред първите, мотивирани и от убеждението, че такова е призванието ви. Като цяло месецът ще Ви предложи хубави мигове, които да споделите с близките ви.
Щастливи числа: 6,22,25,1,36,2

Близнаци
Дните от 12 до 14 са рискови за вас, бъдете по–внимателни и не предприемайте важни стъпки в никаква посока. В отношенията си станете по-търпеливи и се опитайте да погледнете на проблемите от по-различен ъгъл, това ще Ви помогне да промените мисленето и действията си за общо добро. Не предприемайте нови начинания и се съсредоточете върху текущите си дела. Към края на месеца ще Ви занимават финансови въпроси – възможно е да получите, но и да трябва да похарчите пари. Осигурете си повече време за отдих и сън. Не пресирайте никого с поведението си и не проявявайте претенциите си с повод и без повод, за да не си създавате врагове. Като цяло не бива да очаквате нещо изключително от живота, защото месецът носи трудности от различен характер, в това число професионален, обществено-политически и в интимната сфера.
Щастливи числа: 39,27,36,44,7,29

Рак
В средата на месеца вземате участие в организирането на много приятни пътувания в страната. През дните от 26 до 29 бъдете особено внимателни, наложете си повече спокойствие и умереност в мисленето и действията. Все повече хора ще се нуждаят от подкрепата ви, от вашата състрадателност и добро сърце, за това бъдете великодушни и прощаващи. Понякога емоцията Ви пречи да прозрете в користните намерения на околните и се обвързвате с ненужни обещания, които в последствие утежняват живота ви. За това бъдете повече реалисти и се съсредоточете върху своите планове и цели. Няма да Ви е лесно, но ако сте упорити и с желание да не повтаряте стари грешки, ще работите и ще имате резултати. Към края на месеца ще Ви занимават финансови въпроси – възможно е да получите, но и да трябва да похарчите пари. Във всички случаи не е препоръчително да започвате нищо ново, за да избегнете провали и разочарования.
Щастливи числа: 2,15,33,4,36,37

Лъв
Дните от 12 до 14 са рискови за вас, бъдете по–внимателни и не предприемайте важни стъпки в никаква посока. Грижете се за семейството и близките си. Бъдете по-внимателни с финансите през този месец – ако може да спестите някакви пари, направете го. Дните от 19 до 22 са критични за вас, грижете се по-добре за здравето си и не рискувайте в нови начинания. В професионален и обществено-политически план като резултат от проявената Ви активност ще получите възможности за подписване на изгодни договори, сключване на сделки, професионални и финансови реализации. За необвързаните месецът носи желани развития – нова любов и дори брак. Дните от 8 до 10 са критични за вас, удвоете вниманието си.
Щастливи числа: 11,29,19,1,31,21

Дева
Април ще бъде за Вас месец на състрадание, милосърдие, любов и прошка. Ако получите предложение за работа, добре проучете условията и надеждността на човека или фирмата, които стоят зад това. Към края на месеца ще Ви занимават финансови въпроси – възможно е да получите, но и да трябва да похарчите пари. Осигурете си повече време за отдих и сън. Грижете се за семейството и близките си. Все повече хора ще се нуждаят от подкрепата ви, от вашата състрадателност и добро сърце, за това бъдете великодушни и прощаващи. Дните от 8 до 10 са критични за вас, удвоете вниманието си.
Щастливи числа: 42,1,27,12,10,0

Везни
В средата на месеца вземате участие в организирането на много приятни пътувания в страната. Към края на месеца ще Ви занимават финансови въпроси – възможно е да получите, но и да трябва да похарчите пари. Ако сте в хармония със себе си, всичко ще е наред, и обратното. Притежавате магнетичен чар, с който привличате много хора към себе си и това подсилва желанието Ви да сте полезни, но не изпадайте в заблуда по отношение на своята изключителност. Понякога емоцията Ви пречи да прозрете в користните намерения на околните и се обвързвате с ненужни обещания, които в последствие утежняват живота ви. За това бъдете повече реалисти и се съсредоточете върху своите планове и цели. В професионален и обществено-политически план, като резултат от проявената Ви активност ще получите възможности за подписване на изгодни договори, сключване на сделки, професионални и финансови реализации. Във всички случаи не е препоръчително да започвате нищо ново, за да избегнете провали и разочарования.
Щастливи числа: 26,33,43,45,15,40

Скорпион
За всичко си има време, осъзнаете ли го, ще си спестите разочарования и загуби. Амбициозни сте и ще се наредите сред първите, мотивирани и от убеждението, че такова е призванието ви. Полезно е добре да премисляте с кого се обвързвате и най-вече с кого сте в конфликт, особено до 15 април, за да не си създадете врагове за цял живот. Ако загърбите нуждите и проблемите на близките си, приятелите и обществото, бъдете сигурни, че няма да напреднете в нито една сфера на интересите си. Избягвайте преумората, но и се пазете от обездвижване. Бъдете по-внимателни с финансите през този месец – ако може да спестите някакви пари, направете го. Като цяло месецът ще Ви предложи хубави мигове, които да споделите с близките ви.
Щастливи числа: 21,4,30,20,19,42

Стрелец
Дните от 10 до 12 са рискови за вас, бъдете предпазливи във всичко, което предприемате и по никакъв начин не се претоварвайте. Бъдете по-внимателни с финансите през този месец – ако може да спестите някакви пари, направете го. През дните от 26 до 29,бъдете особено внимателни, наложете си повече спокойствие и умереност в мисленето и действията. До себе си имате хора, които Ви обичат и подкрепят, което Ви прави устойчиви, но по-често си давайте сметка за своето отношение към тях. Поради заетост и други ваши причини ги наранявате, а след това се дразните от поведението им. В отношенията си станете по-търпеливи и се опитайте да погледнете на проблемите от по-различен ъгъл, това ще Ви помогне да промените мисленето и действията си за общо добро. Амбициозни сте и ще се наредите сред първите, мотивирани и от убеждението, че такова е призванието ви. Във всички случаи не е препоръчително да започвате нищо ново, за да избегнете провали и разочарования.
Щастливи числа: 21,40,31,14,4,30

Козирог
Дните от 10 до 12 са рискови за вас, бъдете предпазливи във всичко, което предприемате и по никакъв начин не се претоварвайте. Грижете се за семейството и близките си. През дните от 26 до 29 бъдете особено внимателни, наложете си повече спокойствие и умереност в мисленето и действията. Месецът не е подходящ за създаване на нова връзка и сключване на брак. Към края на месеца ще Ви занимават финансови въпроси – възможно е да получите, но и да трябва да похарчите пари. Амбициозни сте и ще се наредите сред първите, мотивирани и от убеждението, че такова е призванието ви. Като цяло не бива да очаквате нещо изключително от живота, защото месецът носи трудности от различен характер, в това число професионален, обществено-политически и в интимната сфера.
Щастливи числа: 22,7,46,39,21,23

Водолей
Дните от 12 до 14 са рискови за вас, бъдете по–внимателни и не предприемайте важни стъпки в никаква посока. Притежавате магнетичен чар, с който привличате много хора към себе си и това подсилва желанието Ви да сте полезни, но не изпадайте в заблуда по отношение на своята изключителност. Не пресирайте никого с поведението си и не проявявайте претенциите си с повод и без повод, за да не си създавате врагове. Възможно е да се доказвате в битки, но имате сили и ще се справите, стига да сте коректни и да спазвате законността. Към края на месеца ще Ви занимават финансови въпроси – възможно е да получите, но и да трябва да похарчите пари. През дните от 26 до 29 бъдете особено внимателни, наложете си повече спокойствие и умереност в мисленето и действията. Дните от 8 до 10 са критични за вас, удвоете вниманието си.
Щастливи числа: 35,30,45,42,20,18

Риби
Начинанията Ви през април ще бъдат успешни, ако в периода от 17 април не предприемате нищо ново и по никакъв начин не изпреварвате събитията. Няма да Ви е лесно, но ако сте упорити и с желание да не повтаряте стари грешки, ще работите и ще имате резултати. Ако се почувствате емоционално и психически натоварени търсете уединението, но без да се затваряте в себе си. В случай, че бракът Ви не върви, не се колебайте в решението да промените живота си. Към края на месеца ще Ви занимават финансови въпроси – възможно е да получите, но и да трябва да похарчите пари. Ако загърбите нуждите и проблемите на близките си, приятелите и обществото, бъдете сигурни, че няма да напреднете в нито една сфера на интересите си. Като цяло не бива да очаквате нещо изключително от живота, защото месецът носи трудности от различен характер, в това число професионален, обществено-политически и в интимната сфера.
Щастливи числа: 39,6,36,37,29,34

Znacite.com

Коментари

Новини Варна