IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Хороскопи
10:15 | 1 април 2022
Обновен: 17:42 | 26 април 2024

Хороскоп за 2 април 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 2 април 2022 (Всички зодии)

Овен
Утрешният ден ще е силно активен. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Възможно е утрешния ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Има шанс да спечелите пари, и ако мислите в тази насока, наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение. Бъдете сигурни, че нито едно нещо, с което се занимавате, няма да бъде напразно. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.
Щастливи числа: 35,6,1,30,10,22

Телец
Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Не е изключено да получите интересни оферти за обща работа или бизнес. Паричните Ви проблеми се решават успешно. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството, ще зарадват всички. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.
Щастливи числа: 44,0,28,11,40,37

Близнаци
В събота избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Утрешният ден е добър за вършене на рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви ангажименти. Отделете време за семейството си. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Към парите също трябва да подходите разумно. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.
Щастливи числа: 10,6,5,26,17,15

Рак
В събота внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. В състояние сте да постигнете висока степен на концентрация и ще се справите с работата си бързо и качествено. Не си губете времето с второстепенни занимания. Отделете време за приятелите и семейството. Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Бъдете внимателни, ако оформяте финансови документи, ако са свързани с предстоящи инвестиции в нови проекти. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. В събота най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 0,21,26,2,15,35

Лъв
В събота е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Може да се насладите на просперитета, парите може да потекат от всички страни към вас. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Утрешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Утрешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Утрешният ден ще е подходящ за пътувания, за обучение, за работа или отношения с чужденци. Бъдете борбени.
Щастливи числа: 44,46,32,37,17,30

Дева
В събота избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Ако имате възможност, пътувайте със семейството си. Не проваляйте работата си. Бъдете внимателни в избора на партньори. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Не е изключено да Ви възложат изпълнението на отговорен проект, от който освен име да спечелите и пари. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.
Щастливи числа: 10,29,32,31,4,26

Везни
В събота се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. В събота добре ще Ви се отразява плуването. Избегнете усложненията в работата ви, които могат да доведат до проблеми в отношенията и до провал на започнатите задачи. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Събота носи изпитания и предизвикателства.
Щастливи числа: 6,19,30,12,27,11

Скорпион
В събота някои от Вас може да пътувате зад граница. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Не прекалявайте с похапването. В работата си прилагайте творчески подход. Ще се вълнувате предимно от парични въпроси. Така или иначе това е съществено затова отделете нужното внимание. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.
Щастливи числа: 42,44,38,28,15,33

Стрелец
Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Объркани сте емоционално. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Всичко се оправя, но се налага да дадете пари. Излизайки по-мъдри от трудностите, които Ви съпътстваха през последните дни, обнадеждено ще пристъпите към работата си. Бъдете дипломатични и тактични, Стрелци.
Щастливи числа: 37,31,18,21,45,4

Козирог
Събота е успешен ден за Козирозите. Имате творчески период. Продуктът, които може да създадете, е достатъчно качествен, за да Ви донесе слава и пари. Не проваляйте работата си. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.
Щастливи числа: 34,42,40,14,29,11

Водолей
Утрешния ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Напрегнатата небесна конфигурация в събота сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Ще спечелите пари, стига да не се откажете от намеренията си. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. В никакъв случай не допускайте разочарованията от някого или нещо да влияят на намеренията и работата Ви утре. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.
Щастливи числа: 32,37,9,31,24,25

Риби
В събота заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. Безработните да си потърсят работа чрез познати или да четат внимателно обявите в интернет. Семейството Ви също има определени изисквания към вас, с които трябва да се съобразите. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Бъдете толерантни към чуждото мнение.
Щастливи числа: 46,16,24,19,33,31

Znacite.com

Коментари

Новини Варна