IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Хороскопи
09:45 | 5 април 2022
Обновен: 00:23 | 24 април 2024

Хороскоп за 6 април 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 6 април 2022 (Всички зодии)

Овен
Сряда ще сблъска много от представителите на Овен с нови преживявания. Ще спечелите пари, стига да не се откажете от намеренията си. Пазете си здравето, защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Утрешният ден не е благоприятен за работа с финанси и за бизнес, особено внимавайте, ако трябва да поемете риск. Утрешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.
Щастливи числа: 44,0,26,35,12,31

Телец
В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Утрешният ден ще е свързан с приятни изненади за някои от вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Телците през утрешния ден. Утрешният ден ще позволява да уговорите нови сделки. Бъдете толерантни към чуждото мнение.
Щастливи числа: 12,19,43,30,33,21

Близнаци
Сряда отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Обърнете внимание на семейството си. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Решителните действия на работното място, активната работа и полезните промени ще Ви поведат към нови успехи. Приемете насериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Утре всичко тръгва по вода.
Щастливи числа: 17,7,31,28,41,36

Рак
В сряда е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Сряда не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. Посветете сряда на домашни дела, на обучение, на работа или контакти с чужденци. Утрешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Бъдете борбени.
Щастливи числа: 11,12,20,42,0,14

Лъв
Утре имате куп неща за вършене. Работата Ви по печеливш проект ще продължи и ще стигнете до благоприятен изход, запазвайки амбициите и високия си дух за победа. Утре нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Повечето от Вас имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата…Но ако съществуват стари дългове или има нещо неясно, скрито около паричните Ви потоци, онова, което имате - общо, то ще се изясни още през първите дни на седмицата. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Утре всичко тръгва по вода.
Щастливи числа: 37,3,33,4,32,17

Дева
В сряда избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. По-добре е да завършите до края на работния ден започнатата работа. Паричните Ви проблеми се решават успешно. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Утре нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни.
Щастливи числа: 9,46,10,18,36,16

Везни
Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Ако имате някакви любовни недоразумения, утре ще успеете да ги изясните. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Работата Ви утре ще бъде натоварена, но ползотворна. Бъдете толерантни към чуждото мнение.
Щастливи числа: 0,3,30,12,41,18

Скорпион
В сряда се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. В сряда може да се занимавате с бизнес и с финанси; отделете и време за хората от екипа, в който се намирате. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Утре обърнете внимание на отношенията си. Уместно ще е в утрешния ден да обърнете специално внимание на работата и на отношенията с колегите си; стремете с гъвкавост и лекота да общувате с околните. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. А и нужно ли е да свършите всичко утре ?
Щастливи числа: 10,25,36,35,1,42

Стрелец
Сряда е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Финансов въпрос може да остане нерешен, но това не трябва да Ви притеснява много, парите в този момент не са най-важното нещо. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Ако усещате, че нямате достатъчна подготовка, за да се справите с някаква работа, по-добре изобщо не се захващайте. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.
Щастливи числа: 14,22,24,12,17,28

Козирог
Сряда бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Козирог. Грешките на работното място са породени от факта, че сте се доверили на информация, която не сте проверили. Утрешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси, доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Отпуснете си душата, все пак и вие сте човек, а и не всичко на този свят се измерва с пари. Утре е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.
Щастливи числа: 4,39,20,43,14,31

Водолей
В сряда внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Напредък в работата ще Ви осигури допълнителни източници на доходи. Не е желателно да взимате пари назаем. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Не прекалявайте с похапването. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познати и приятели.
Щастливи числа: 4,28,13,5,41,46

Риби
Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Но все пак не бива да поемате излишни рискове, да се предоверявате, да задлъжнявате, да давате пари назаем - защото ще се отчете като загуба. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Утре е ден, подходящ за учене, за пътувания, за работа или отношения с хора в чужбина. Бъдете дипломатични и тактични, Риби.
Щастливи числа: 4,35,43,44,16,6

Znacite.com

Коментари

Новини Варна