IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Хороскопи
10:15 | 8 април 2022
Обновен: 19:12 | 27 март 2024

Хороскоп за 9 април 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 9 април 2022 (Всички зодии)

Овен
В събота някои от Вас може да пътувате зад граница. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Утрешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите, ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятърът. Обърнете внимание на семейството си. Утрешният ден никак не е подходящ за бизнес и за свързана с финанси работа, възможно е да се стигне до обърквания или недоразумения по случайност. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.
Щастливи числа: 38,14,31,5,1,30

Телец
В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. Утре не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Време е за рутинна работа. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Обърнете внимание на дома си и на здравето си утре. Най-важното утре е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.
Щастливи числа: 5,33,34,37,20,27

Близнаци
Утрешният ден ще блести с особен успех за Близнаците. Основателно ще насочите интересите си към сегменти, в които владеете положението, оттам ще дойдат и парите. Вашите делови партньори се надяват да се съгласите на съвместна дейност. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас - работа, емоции и семейството. Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Бъдете внимателни в действията си.
Щастливи числа: 18,38,39,6,21,8

Рак
Събота може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Раците. Избягвайте рискови операции с пари. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Напредък в работата ще Ви осигури допълнителни източници на доходи. Утре вечер Ви предстои емоционална среща с любовта. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Ако не друго, сетете се, че е събота.
Щастливи числа: 25,26,12,43,1,15

Лъв
Голяма част от Вас утре ще бъдат в непрекъснато движение. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Отделете време за приятелите и семейството. Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Някои от Вас действат прекалено прибързано утре, тъй като искат да видят на момента резултатите от работа си. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.
Щастливи числа: 11,3,29,22,42,41

Дева
Голям процент от Девите са подвластни на отлично настроение в събота, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Отпуснете си душата все пак и вие сте човек, а и не всичко на този свят се измерва с пари. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Утрешният ден ще не е подходящ за професионални изяви и за бизнес. Събота намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.
Щастливи числа: 22,41,33,36,18,28

Везни
В събота избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Утре е ден за професионални изяви, за пътувания, погрижете се и за здравето си. Включете се в работата на Вашите колеги и изявете възможностите си. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Това не трябва да Ви кара веднага да харчите пари, за себе си и за приятелите си. Утрешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.
Щастливи числа: 33,23,8,45,0,24

Скорпион
Събота ще внесе известно вълнение сред Скорпионите. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Харчите пари за лични неща. Утрешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Бъдете готови за работа. Резултатите ще Ви зарадват. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.
Щастливи числа: 32,14,23,28,37,36

Стрелец
Голям процент от Стрелците са подвластни на отлично настроение в събота, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. По отношение на паричните цели за мнозина се очертават ярки възможности, които може да развиете. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Препятствия, които Ви изглеждат трудни, може да се окажат „фасулска работа“. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите, ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятърът (малко неприсъщо за вас). Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова колкото Ви изглеждат.
Щастливи числа: 39,11,45,37,2,38

Козирог
Събота е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Събота се характеризира с добри възможности за парични печалби и част от родените в зодията ще се възползват от предоставения им Съдбовен шанс за финансова реализация. Възможно е утрешния ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Не отказвайте помощ отстрани и се отдайте на съвместна работа с Вашите колеги. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.
Щастливи числа: 29,25,11,31,4,45

Водолей
Събота е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Ако сте семейни, търсете подходящите форми да изразите любовта към близките си, парите не са достатъчни, когато липсва внимание. Не прекалявайте с похапването. Може да обърнете по-голямо внимание на работата, свързана с финансови институции, с кредити и заеми. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Утрешният ден Ви обещава хармония в отношенията. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.
Щастливи числа: 43,22,40,32,1,34

Риби
Бъдете отговорни към своите постъпки. Обърнете внимание и на хората в дома си. Ден мечта за всяка уважаваща себе си Риби - работа, подреждане, чистене и купища дреболии. Парите няма да са Ви проблем. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.
Щастливи числа: 11,9,37,26,36,40

Znacite.com

Коментари

Новини Варна