IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Хороскопи
10:15 | 13 април 2022
Обновен: 23:18 | 17 април 2024

Хороскоп за 14 април 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 14 април 2022 (Всички зодии)

Овен
Четвъртък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Тук усилията Ви за осъществяване на целите ще бъдат парирани от страна на съответните служители. Гости отдалече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Сблъсквате се с трудности, но въпреки тях денят Ви е печеливш, стига да не се окажете отпуснати и без желание за активна работа, която е проводник на успеха ви. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Утрешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.
Щастливи числа: 22,16,2,31,23,17

Телец
Четвъртък е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Чувствате се добре и искате да свършите доста работа вкъщи, но професионалните Ви ангажименти ще попречат на намеренията ви. Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това хич няма да Ви донесе нужното удовлетворение. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.
Щастливи числа: 38,26,17,14,15,40

Близнаци
Четвъртък е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Четвъртък е благоприятен ден за Близнаците и обещава успех във всичко. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Благодатен и плодоносен, четвъртък предоставя на Близнаците значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Утрешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 33,40,25,1,11,32

Рак
Голяма част от Вас утре ще бъдат в непрекъснато движение. Все пак работата Ви върви утре, едва ли ще Ви изненадват странни ситуации. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Малко по-нервен е утрешния ден, защото е свързан с даване на пари, а това никому не е приятно. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.
Щастливи числа: 7,43,3,4,18,13

Лъв
Четвъртък може да се определи като труден и неприятен ден за мнозина, тъй като е свързан с кавги и противоречия. Не прекалявайте с материалните си стремежи. Нямате желание за активна работа. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Утре е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Ако не друго, сетете се, че е четвъртък.
Щастливи числа: 37,42,20,9,46,8

Дева
Четвъртък, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Бъдете активни в спорта. Утрешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Утрешният ден е подходящ за спорт и за рутинна работа. Това е особено важно, ако става въпрос за пари. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.
Щастливи числа: 9,34,13,46,14,19

Везни
Четвъртък е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. През четвъртък внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Четвъртък е ползотворен в професионален, финансов и личен план за Везните. Чувствате се добре и искате да свършите доста работа вкъщи, но професионалните Ви ангажименти ще попречат на намеренията ви. А и нужно ли е да свършите всичко утре ?
Щастливи числа: 0,34,42,17,46,20

Скорпион
Утрешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Можете да постигнете много утре, ако приемете присърце задълженията си и сериозно се захванете за работа. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Утре обърнете внимание на отношенията си. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Утре трябва да избягвате споровете.
Щастливи числа: 33,31,46,9,2,26

Стрелец
Утрешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Планетите препоръчват внимание и предпазливост във всичко, което е свързано с пари. На работното място не прекалявайте с претенциите си, породени от незавършена работа и не се дразнете от критиката, която е насочена с право към вас. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни.
Щастливи числа: 12,20,32,6,23,26

Козирог
Четвъртък ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Общуването с твърде много хора отнема доста от времето ви, пречи Ви на работата и забавя постигането на поставените цели. Не посягайте към финансовите спекулации. Ще последват тежки проблеми. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.
Щастливи числа: 30,27,25,20,32,35

Водолей
Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този четвъртък. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Утрешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Въпреки затрудненията, причинени от ваши противници и неприятели, Четвъртък Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Във ваша полза е да се занимавате само с обичайната си работа, която не изисква активни действия от ваша страна. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.
Щастливи числа: 6,27,28,5,34,19

Риби
Четвъртък е успешен ден за Рибите. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Напрежението ще се отрази на качеството на работа, а може би и на скоростта, с която се справяте със задълженията си. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Силно успешен ден, подчертаващ, че утре Рибите ще реализират материален успех и парични печалби на задоволително ниво. Грижете се за спокойствието си. Бъдете борбени.
Щастливи числа: 5,19,14,10,6,20

Znacite.com

Коментари

Новини Варна