IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Хороскопи
10:00 | 16 април 2022
Обновен: 22:29 | 18 април 2024

Седмичен хороскоп 18 – 24 април 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп 18 – 24 април 2022 (Всички зодии)

Овен
Новостите Ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. Възможно е да се почувствате самотни. Здравето и тонусът Ви са отлични. Вие сте в ключов период относно финансовото Ви състояние, респективно-професионална реализация. Бъдете внимателни при пътувания, избягвайте спорове с далечни роднини, особено през втората част на периода. Бихте могли да обръщате по-голямо внимание на колегите си и на хората от близкия си кръг. Не отхвърляйте съветите на хората около вас. Има неща, които не знаете по-добре от другите или Ви убягват от вниманието.
Щастливи числа: 34,41,13,1,3,29

Телец
Вие сте инициативни и няма да пожалите средства да осъществите намеренията си. В личен план Ви предстоят интересни събития. За много от Вас се очертава пътуване, което ще Ви носи добро настроение и самочувствие. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате, ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. Нуждаете се от добре балансирана диета, бедна на мазнини и богата на плодове и зеленчуци. Бъдете внимателни при пътувания, избягвайте спорове с далечни роднини, особено през втората част на периода. Жените от зодията може да бъдат непредсказуеми.
Щастливи числа: 38,4,21,18,5,25

Близнаци
В различна степен ще подобрите бита си, стига да се възползвате от ситуациите по добър начин. Грижете се за здравето си. За да приключвате делата си в срок и с нужната компетентност, не отлагайте нищо за в последния момент. В края на седмицата се чувствате уморени от разнообразните ангажименти и крайно противоположните желания на хората около вас. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. За необвързаните от зодията започва нов, интересен период с много емоции и настроение. Една промяна в обстановката може да Ви ободри.
Щастливи числа: 14,21,37,7,41,10

Рак
Не подценявайте интуицията си. В интимния живот Ви очакват големи изненади. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. Нуждаете се от добре балансирана диета, бедна на мазнини и богата на плодове и зеленчуци. Имате шанс да напреднете в кариерата до края на годината. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. Възможно е да се сблъскате със затруднения.
Щастливи числа: 27,11,3,25,14,20

Лъв
Идва вашето време. Настъпват спокойни дни за отмора и забавления. Ако сте инициативни, може да получите нови впечатления и да откриете дори неподозиран талант в себе си. В края на седмицата се очертават парични приходи. Вашият партньор е прекалено чувствителен, така че внимавайте какво говорите. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. Една изненада може да Ви шокира.
Щастливи числа: 27,30,28,43,1,45

Дева
В главата Ви се въртят най-различни планове и идеи. В личен план сте обзети от необяснима тревожност. За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете, че те също Ви помагат. Жените от зодията показват суетност, докато мъжете веднага се заемат с организирането на някои мероприятия. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. В интимния живот Ви очакват големи изненади. Най-правилното поведение е да се опитате да действате разумно и да избягвате конфликтите.
Щастливи числа: 26,33,4,17,10,11

Везни
Ако една врата се затвори пред вас, твърде вероятно е да се отвори друга, при това все повече ще можете да разчитате на по-голяма чуваемост на собствените Ви думи, разбиране и т.н. В семейството Ви може да има болен. Бъдете внимателни в общуването с партньора ви, уважавайте желанията му и не правете нищо на инат. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. Вашата сърдечност, чувството Ви за хумор са най-свежото нещо около вас и ще подобрят отношенията в семейството. Ако сте намислили сериозно нещо, веднага потърсете експертно мнение и вижте къде може да сгрешите. Ако има нещо, което да Ви дестабилизира, това на първо време може да е собствената Ви импулсивност, евентуална неудовлетвореност.
Щастливи числа: 4,0,37,18,26,42

Скорпион
Вашата предвидливост много ще Ви помага през седмицата. За Вас времето ще е благоприятно за постигане на баланс и хармонични отношения най-вече с колегите на работното Ви място. Възможно е родителите да Ви направят подарък или роднини. Жените от този знак може да се сдобият с нови почитатели, мъжете също имат успехи в интимен план. В края на седмицата освобождавате душата си от всякакви притеснения, освобождавате се от комплекси и обиди. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. В края на седмицата жестът на близък човек може да Ви трогне.
Щастливи числа: 21,8,17,2,10,43

Стрелец
Вие имате завиден късмет, който ще Ви съпътства за дълго напред. Животът Ви може да се подобри чувствително, ако се оглеждате внимателно и не пропускате добрите възможности за реализация. Жените от този знак може да се сдобият с нови почитатели, мъжете също имат успехи в интимен план. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. Имате много поводи за вълнения. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. Най-правилното поведение е да се опитате да действате разумно и да избягвате конфликтите.
Щастливи числа: 37,34,28,22,23,24

Козирог
Идва вашето време. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. Бъдете внимателни в общуването с партньора ви, уважавайте желанията му и не правете нищо на инат. Вие сте във важен и превключващ период относно професионалната Ви реализация. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Вие сте в добро здраве. Бъдете нащрек, за да сте адекватни на случващото се.
Щастливи числа: 39,0,30,4,44,3

Водолей
Вие сте волеви, инициативни, превръщате се в трансформиращ фактор, както за Вашия собствен живот, така и този на най-близкото Ви обкръжение. Тенденцията е валидна за всички, но подчертано за родените през втори деканат. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. В любовната Ви връзка може да се появят някои търкания. Ако позволите неприятните мисли да Ви завладеят, няма да имате спокоен сън и може да бъдете с главоболие. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. В работата Ви има промени. Не губете чувство за реалност.
Щастливи числа: 36,17,26,40,20,27

Риби
Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. Възможно е това да е придобивка за дома, кола или друга голяма вещ. Ако обедините усилията си и сключите делови договори в април, а може и партньорство, те обещават да бъдат доста престижни и обогатяващи. Имате много поводи за вълнения. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Ако има нещо скрито във връзките ви, вероятността сега да излезе на повърхността е повече от голяма. Най-правилното поведение е да се опитате да действате разумно и да избягвате конфликтите.
Щастливи числа: 14,15,7,36,45,9

Znacite.com

Коментари

Новини Варна