IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Хороскопи
17:00 | 16 април 2022
Обновен: 15:46 | 11 май 2024

Розовата луна носи съдбовни промени за 4 зодии

Ето кои са те и какво трябва да очакват

По материала работи: Ставри Таргов
Розовата луна носи съдбовни промени за 4 зодии

На 16 април ни очаква пълнолуние в знака на Везни. Събитието се нарича още Розова Луна и ще донесе съдбовни промени за някои зодии.

Ето кои са те и какво трябва да очакват, според "Elite Daily".
 
Овен
 
Виждат, че се задава промяна във връзката им. Ще се замислят за отношенията, ще направят преценка и ще видят на какво място се намира връзката им. Ще осъзнаят, че тя достига до някаква повратна точка. Може да празнуват годишнина с човека, когото обичат или да преценят, че нещо във връзката трябва да се промени. Ще се научат как да бъдат по-добър партньор и как да изберат по-добър партньор.
 
Рак
 
Ще научат и приемат кое е това, което сърцето им наистина иска. Да се подготвят за разкрития, свързани с личния им живот. Сега ще осъзнаят от какво се нуждаят, за да се почувстват в безопасност и комфортно на своето си място. Семейният живот ще е на фокус. Заслужават да се чувстват обичани и разбрани на мястото, което наричат свой дома.
 
Везни
 
Стават нов човек и трябва да прегърнат тази своя нова версия на себе си. Не са човекът, който бяха в миналото и пълнолунието доказва това. Нека опознаят себе си - извън връзките си. Пълнолунието ги окуражава да прегърнат връзките с близките хора, но и да не губят своята независимост. Време е за смели стъпки, които ще докажат колко са пораснали тези зодии. Изминаха дълъг път.
 
Козирог
 
Готвят се за смели стъпки в кариерата. Може да научат важна и ценна информация по време на пълнолунието. Нека дадат най-доброто от себе си и покажат на света на какво са способни. Може да има промени в професионалния им живот. Да прегърнат това, което ги мотивира и вдъхновява да преследват целите си.

Teenproblem.net

Коментари

Новини Варна