IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Хороскопи
10:15 | 17 април 2022
Обновен: 02:22 | 25 април 2024

Хороскоп за 18 април 2020 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 18 април 2020 (Всички зодии)

Овен
Утрешният ден обещава да бъде просто забележителен. Колкото и да Ви е неприятно, обстоятелствата Ви принуждават да се заемете с работа, която няма да Ви донесе полза. Разговорите за пари са трудни. Утрешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.
Щастливи числа: 8,32,31,38,40,10

Телец
Понеделник бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Телец. Не напускайте работа сега, освен ако нямате нещо сигурно, или ако не Ви отправят конкретно предложение – не се знае кога ще намерите нещо подходящо. Няма да е уместно и да проявявате рисково поведение по отношение на работата с пари и в заниманията си с бизнес. Утрешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Бъдете дипломатични и тактични, Телци.
Щастливи числа: 16,18,15,8,40,26

Близнаци
В понеделник заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Ако имате някакви любовни недоразумения, утре ще успеете да ги изясните. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Нуждата от пари може да доведе до влошаване на отношенията с партньора ви, но можете да се справите. Утре може да останете доволни от добре свършената работа, а при някои от Вас удовлетворението ще има и финансова страна. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Бъдете деликатни, но твърди.
Щастливи числа: 11,37,13,3,20,4

Рак
В чудесно състояние на духа са повечето от Раците през утрешния ден. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Разпределете работата си така, че времето след обед да използвате за себе си. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. понеделник посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция. Все пак добронамереното Ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща Ви дейност. Бъдете сдържани при разговори с непознати.
Щастливи числа: 36,27,33,5,4,19

Лъв
Утрешният ден обещава да бъде просто забележителен. Подготвени сте за работа и сте в добро настроение от сутринта. Ако имате възможност, пътувайте със семейството си. Прибързаността Ви ще доведе до неуспехи при преговори, свързани с пари. Не прекалявайте с похапването. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Лъвовете през утрешния ден. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.
Щастливи числа: 15,26,25,0,12,17

Дева
Понеделник, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Ще се наложи да отделите много повече време за околните отколкото за собствената си работа. Интересите Ви утре ще са свързани предимно със семейството. В понеделник може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. Може би е време да сложите край на някои свои увлечения, които Ви губят свободното време и парите. Бъдете толерантни към чуждото мнение.
Щастливи числа: 35,40,20,3,9,17

Везни
Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Трудностите са породени от чужди грешки, с които ще се справите, ако проявите търпение и се заемете с работата си, но помогнете и на Вашите колеги. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. В близките дни не очаквайте приходи. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.
Щастливи числа: 0,31,39,9,26,38

Скорпион
В понеделник някои от Вас може да пътувате зад граница. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Ако имате проблеми с колегите си, разрешете ги със спокойствие и такт. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Очаква Ви нова любов. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 41,20,19,14,7,29

Стрелец
Понеделник е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Финансов въпрос може да остане нерешен, но това не трябва да Ви притеснява много, парите в този момент не са най-важното нещо. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. В никакъв случай не допускайте разочарованията от някого или нещо да влияят на намеренията и работата Ви утре. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни.
Щастливи числа: 44,8,14,24,3,16

Козирог
Понеделник отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Утре ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си с “младежките” си изпълнения. Избягвайте срещите и запознанствата, особено деловите, за да не страдате разочаровани и тънещи в безпаричие. Обърнете по-голямо внимание на работата и на колегите си. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. В заключение Понеделник не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.
Щастливи числа: 35,8,39,26,46,2

Водолей
Понеделник е твърде ползотворен ден и ще радва Водолеите със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Пазете си здравето, защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Утрешният ден ще е успешен за явяване на интервю и постъпване на нова работа. Парите Ви притесняват с бързината, с която си отиват. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.
Щастливи числа: 16,25,28,33,40,14

Риби
Понеделник е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Добри възможности за парични печалби предоставят активните действия в деловата сфера. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Настойчивото желание на стар приятел да се види с Вас ще Ви принуди да промените предварителния си график, но това така или иначе няма да Ви попречи да си свършите работата. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Утрешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.
Щастливи числа: 19,4,43,33,2,0

Znacite.com

Коментари

Новини Варна