IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 28°
Хороскопи
10:15 | 20 април 2022
Обновен: 15:06 | 15 април 2024

Хороскоп за 21 април 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 21 април 2022 (Всички зодии)

Овен
Утре девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Утре е ден за домашни дела. Звездите Ви съветват да приключите започнатата работа, предстоят Ви ангажименти, които да отнемат много сили и време. Напрегнатата небесна конфигурация в четвъртък сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Късметът е с Вас и в любовта. Въпреки затрудненията причинени от ваши противници и неприятели, Четвъртък Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Утре трябва да избягвате споровете.
Щастливи числа: 38,29,7,19,0,28

Телец
Четвъртък е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Телците. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Утре вечер се посветете на семейството си. Ориентирайте усилията си към рутинната работа, ако прецените, че не разполагате с капацитет за всички други идеи. Утре в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Няма да е уместно и да проявявате рисково поведение по отношение на работата с пари и в заниманията си с бизнес. Четвъртък носи изпитания и предизвикателства.
Щастливи числа: 38,40,2,7,27,8

Близнаци
Четвъртък е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Утрешният ден ще е много благоприятен за Вас в материален план – може да придобиете нещо, да получите пари или да подпишете изгоден договор. Ако Ви отправят някакво предложение,то по всяка вероятност ще бъде изгодно за Вас. Утре е ден за домашни дела. Всяка самостоятелна работа Ви носи успехи, ако е интелектуална или творческа.В материално отношение успехът ще бъде с вас. Утрешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Утре просто е такъв ден.
Щастливи числа: 0,3,34,14,9,46

Рак
Четвъртък може да се определи като труден и неприятен ден за мнозина, тъй като е свързан с кавги и противоречия. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Повечето от Вас имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата…Но ако съществува стари дългове или има нещо неясно, скрито около паричните Ви потоци, онова, което имате - общо, то ще се изясни, още през първите дни на седмицата. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Времето е подходящо най-вече за рутинна работа и за изпълнение на обичайните Ви задачи и ангажименти. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.
Щастливи числа: 13,15,22,18,26,37

Лъв
В четвъртък е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Бъдете милостиви - дайте работа и изява и на някой друг. Пазете си здравето, защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Общувайки с любимия човек и близки хора, взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Утрешният ден ще е идеален за разрешаване на спешни финансови проблеми. Бъдете сдържани при разговори с непознати.
Щастливи числа: 12,14,28,41,36,18

Дева
Утрешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Изявете възможностите си, ако се занимавате с изкуство или с научна работа. Любимият човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Не прекалявайте с материалните си стремежи. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Бъдете оптимисти.
Щастливи числа: 26,14,21,43,36,42

Везни
Утрешният ден обещава да бъде просто забележителен. В четвъртък добре ще Ви се отразява плуването. Помислете за нови възможности за работа. Ще получите вест за парично възнаграждение, което ще Ви зарадва в началото на следващата седмица. Утре не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно, заведете близките си на ресторант. В заключение Четвъртък не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.
Щастливи числа: 16,13,27,31,8,34

Скорпион
В четвъртък е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Ако имате проблеми с колегите си, разрешете ги със спокойствие и такт. Ще се чувствате добре. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, утре това може да стане. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Бъдете сдържани при разговори с непознати.
Щастливи числа: 25,38,35,0,44,42

Стрелец
В четвъртък не се претоварвайте. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Необходима Ви е ясна схема за работа, която да следвате. В четвъртък може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Няма да съжалявате за похарчените пари, защото знаете, че ги харчите за неща, които си заслужават.. Утрешният ден ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. Утре е по-добре да не пътувате.
Щастливи числа: 29,40,39,20,36,15

Козирог
Утре имате куп неща за вършене. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. В четвъртък може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Късметът е с Вас и в любовта. Но все пак не бива да поемате излишни рискове, да се предоверявате, да задлъжнявате, да давате пари на заем - защото ще се отчете като загуба. Справете се с работата си сами и ще сте доволни от себе си. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.
Щастливи числа: 25,6,18,33,1,31

Водолей
Четвъртък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Не посягайте към финансовите спекулации. Ще последват тежки проблеми. Добре ще е през четвъртък да си насрочите срещи с приятели и да проявите внимание към екипната работа; денят е подходящ също за пътувания, контакти или работа, свързани с чужбина. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Обърнете внимание на дома си и на здравето си утре. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.
Щастливи числа: 45,10,40,46,37,4

Риби
Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Рибите през утрешния ден. Утре се движете повече и общувайте активно с околните. Утрешният ден ще е подходящ за подписване на договори, за водене на важни преговори, за сключване на сделки. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Утрешният ден ще е подходящ за рутинна работа и за изпълнение на обичайните Ви задачи и ангажименти. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.
Щастливи числа: 7,35,39,25,27,8

Znacite.com

Коментари

Новини Варна