IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Хороскопи
09:45 | 21 април 2022
Обновен: 05:08 | 18 април 2024

Хороскоп за 22 април 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 22 април 2022 (Всички зодии)

Овен
Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Възможно е да дадете пари на свои близки. Петък посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. Със силен шанс за намиране на работа разполагат безработните. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Утре дайте инициативата на другите.
Щастливи числа: 46,10,45,5,31,2

Телец
В петък не се претоварвайте. Работата Ви утре ще е напрегната, но ползотворна. През петък внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Добре би било петък да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Не е разумно да вземате пари в заем. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Утре трябва да избягвате споровете.
Щастливи числа: 41,25,33,2,37,1

Близнаци
Бъдете отговорни към своите постъпки. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Работата Ви ще е успешна, което няма как да не Ви зарадва в крайна сметка. Избягвайте рискови операции с пари. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Утре свършете важното и неотложното до обяд.
Щастливи числа: 0,35,22,10,25,21

Рак
Утре девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Освен това съдбата ще толерира смелите Ви ходове и с лекота ще печелите пари и приятели. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Опитите на някои Раци да действат за смяна на работата, или да се насочат към нова делова сфера ще претърпят успех. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. В петък ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Бъдете толерантни към чуждото мнение.
Щастливи числа: 42,8,7,35,32,20

Лъв
Петък може да се определи като труден и неприятен ден за мнозина, тъй като е свързан с кавги и противоречия. Ще се наложи да отделите много повече време за околните, отколкото за собствената си работа. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Утрешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Утрешният ден ще е благоприятен за Вас предимно във финансово отношение. Бъдете толерантни към чуждото мнение.
Щастливи числа: 27,9,24,15,6,17

Дева
Петък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. В петък добре ще Ви се отразява плуването. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Парите придобиват друг смисъл за вас. Добро време за бизнес дела, за работа с банки, с финанси и с всичко, свързано с тези сфери. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.
Щастливи числа: 22,40,2,42,30,25

Везни
Петък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Като цяло работата Ви утре ще върви по план, което и обяснява доброто Ви настроение през развитието на утрешния ден. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Може би е време да сложите край на някои свои увлечения, които Ви губят свободното време и парите. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Утрешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.
Щастливи числа: 24,27,37,39,11,13

Скорпион
Петък ще е доста активен и динамичен за почти всички Скорпиони, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Пред Вас се очертава предложение за доходна работа. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. петък посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Очертават се парични печалби от успешна дейност. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Утре проведете консултации.
Щастливи числа: 4,22,29,10,46,36

Стрелец
Утрешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в утрешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Утрешният ден ще е добър за работа, за професионални реализация и изяви, както и се посветите на бизнес и на разрешаване на финансови въпроси. Парите Ви стигат, защото имате фантазия и умеете да ограничавате страстите си. Бъдете оптимисти.
Щастливи числа: 31,37,13,1,30,32

Козирог
Петък не е еднозначен ден за Козирозите. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. За търсещите работа петък е изключително плодотворен, както и по отношение на материалните придобивки. Ще получите по телефона важни новини, свързани с паричен трансфер. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, утре това може да стане. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 37,17,27,2,39,26

Водолей
Петък носи успех на Водолеите. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Обувайте бързоходките и хуквайте, че доста задачи Ви чакат. Не прекалявайте с похапването. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Петък е добър и благоприятен за реализация на финансови цели, но има и много предупредители за евентуален неуспех. Гледайте на грешките си като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.
Щастливи числа: 38,3,29,7,6,18

Риби
Петък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. Бъдете креативни вместо да лежите на стара слава. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите, ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятърът. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Бъдете толерантни към чуждото мнение.
Щастливи числа: 34,46,17,43,26,28

Znacite.com

Коментари

Новини Варна