IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Хороскопи
10:00 | 24 април 2022
Обновен: 13:37 | 25 април 2024

Седмичен хороскоп 25 април – 1 май 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп 25 април – 1 май 2022 (Всички зодии)

Овен
Изненадите може да са много и някои да Ви сварят неподготвени. В работата задачите Ви се отдават, даже и без помощници успявате да се справите блестящо. Жените от зодията очароват мъжете с походка и осанка. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. Вие сте в добро здраве. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано- не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. Бъдете внимателни при избора на компания. От хората около Вас зависят резултатите от дейността, а и настроението ви
Щастливи числа: 33,45,5,24,1,25

Телец
Новостите Ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. Близките Ви хора са обхванати от еуфория, радост и надежди, но за това най-голяма заслуга имате вие. За тези от вас, които сте необвързани, има добри перспективи да срещнете човек, с когото ще се чувствате добре. Активно се заемате с реализирането на свой план. Имате много поводи за вълнения. Бъдете внимателни при избора на компания. От хората около Вас зависят резултатите от дейността, а и настроението ви
Щастливи числа: 26,40,31,9,30,44

Близнаци
Изненада може да Ви изведе от обичайното Ви русло. В здравословен аспект бъдете по-внимателни, тъй като периодът предразполага към чернодробни проблеми. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. Благодарение на многото си качества, умения и заслуги ще се утвърдите като добри професионалисти, както и ще дадете заявка за издигане в йерархията. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. Ако сте в брачни отношения, намерете време да се усамотите с партньора си и да проведете наложителен разговор. Ако пък още не сте обвързани, тогава смело напред и не се притеснявайте да използвате неустоимия си чар. В края на седмицата все по-трудно ще сдържате преживяванията си, излизат на повърхността неизказани емоции и преживявания…Мнозина, особено родените в първи деканат, но и всички останали в различна степен - спонтанно трансформират линията си на поведение, дори външен вид и това ще се отчете за позитивно….
Щастливи числа: 11,42,41,30,21,0

Рак
Вие имате завиден късмет, който ще Ви съпътства за дълго напред. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. Възможно е някои от Вас да стартирате обучение през периода. На влюбените предстои да вземат съдбоносно решение по повод официалното оформяне на отношенията. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. Възможно е да се обостри хронично заболяване. Седмицата е благоприятен период, ще осъществите замисленото в личен или работен план.
Щастливи числа: 40,12,30,44,39,8

Лъв
В главата Ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите, те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество сред което живеете и работите. Не се срамувайте, ако Ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. Възможно е да се обостри хронично заболяване. Самотните представители на този зодиакален знак могат да срещат любовта и ако това се случи - бързо да се замислят за нещо по-сериозно, например сключване на брак…Прекрасно време да демонстрирате творческия си потенциал, да имплантирате уменията си в собствен бизнес, хоби, да сбъднете своя мечта. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. Възможно е някои от Вас да стартирате обучение през периода. Във всички случай си заслужава да се стараете, вашите усилия дават резултати.
Щастливи числа: 2,8,43,37,0,9

Дева
Бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате да Ви простят някои малки прегрешения. Без затруднения ще създавате нови връзки и ще разширявате кръгозора си, това са все неща, които Ви се отдават. В здравословен аспект бъдете по-внимателни, тъй като периодът предразполага към чернодробни проблеми. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения, обсъждат се теми, за които се намира начин за разрешение и т.н. Ако обстоятелствата Ви отведат на публично място, старайте се да стоите на втори план. Вие сте в ключов период относно финансовото Ви състояние, респективно - професионална реализация. Бъдете внимателни при избора на компания. От хората около Вас зависят резултатите от дейността, а и настроението ви
Щастливи числа: 6,9,1,13,7,25

Везни
Ако добре се възползвате от създалите се ситуации около вас, ще бележите успехи. Без затруднения ще създавате нови връзки и ще разширявате кръгозора си, това са все неща, които Ви се отдават. Има риск от главоболие. Носите голяма отговорност. Всяка казана от Вас дума или действие са подложени на критичен анализ и стават тест за качествата ви. Затова е нужно да мислите и работите разумно, никакви авантюри и експерименти не са нужни. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. Бъдете нащрек, за да сте адекватни на случващото се.
Щастливи числа: 27,23,38,15,31,30

Скорпион
Не подценявайте интуицията си. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. Звездите Ви предупреждават за опасност от страна на колеги. За необвързаните от зодията започва нов, интересен период с много емоции и настроение. В края на седмицата освобождавате душата си от всякакви притеснения, освобождавате се от комплекси и обиди. Вие сте в ключов период относно финансовото Ви състояние, респективно - професионална реализация. Вървете уверено по пътя си и бъдете коректни в общуването с хората.
Щастливи числа: 2,33,31,35,1,20

Стрелец
В петък ще настъпи нов период за април – не взимайте крайни решения, особено под влиянието на емоции. Някои от Вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. Новостите и върховете в развитието Ви ще се отразят положително на авторитета ви. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. Самотните представители на този зодиакален знак могат да срещат любовта и ако това се случи - бързо да се замислят за нещо по-сериозно, например сключване на брак…Прекрасно време да демонстрирате творческия си потенциал, да имплантирате уменията си в собствен бизнес, хоби, да сбъднете своя мечта. Не прекалявайте с храната. Не се страхувайте.
Щастливи числа: 32,17,24,11,7,41

Козирог
Върху Вас може да падне двойна отговорност през седмицата. Това е тежко, но вие имате потенциал да се справите. Благодарение на многото си качества, умения и заслуги ще се утвърдите като добри професионалисти, както и ще дадете заявка за издигане в йерархията. Движете се повече, така може да подготвите тялото си за идващия период, да избегнете схващания и ставни заболявания. В края на седмицата голяма част от Вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. Вашият партньор е прекалено чувствителен, така че внимавайте какво говорите. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано - не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. В края на седмицата жестът на близък човек може да Ви трогне.
Щастливи числа: 13,21,36,0,41,45

Водолей
Не подценявайте интуицията си. В здравословен план ще бъдете добре. Благодарение на многото си качества, умения и заслуги ще се утвърдите като добри професионалисти, както и ще дадете заявка за издигане в йерархията. В края на седмицата голяма част от Вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. На влюбените предстои да вземат съдбоносно решение по повод официалното оформяне на отношенията. За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете че те също Ви помагат. Възможно е да се сблъскате със затруднения.
Щастливи числа: 16,15,6,27,42,18

Риби
Бъдете отворени към новото и подхождайте разумно към случващото се. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. Вашата инициативност увлича и останалите да покажат страни от характера си които умело прикриват. Вашето здраве и енергичност през седмицата е завидна. В интимния Ви живот ще споделяте чувства и хармонични отношения с партньора ви. В края на седмицата се чувствате уморени от разнообразните ангажименти и крайно противоположните желания на хората около вас. Вървете уверено по пътя си и бъдете коректни в общуването с хората.
Щастливи числа: 0,39,13,30,24,43

Znacite.com

Коментари

Новини Варна