IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Хороскопи
10:20 | 25 април 2022
Обновен: 16:04 | 25 април 2024

Хороскоп за 26 април 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 26 април 2022 (Всички зодии)

Овен
Вторник носи успех на Овните. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Голяма част от Вас ще изберат да прекарат утрешния ден извън дома си, търсейки разнообразие. Служебните ангажименти няма да Ви създават напрежение, на ясно сте с работата си и ще я свършите в срок. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. Вторник със сигурност ще бъде доста успешен.
Щастливи числа: 43,21,38,40,15,13

Телец
Утрешният ден обещава да бъде просто забележителен. През вторник внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Във вторник ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Във връзка с работата по нов проект ще Ви натоварят с допълнителни отговорности, което съвсем не означава по-голям бюджет. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Добре би било вторник да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.
Щастливи числа: 7,10,31,9,29,20

Близнаци
Вторник бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Близнаци. Малко по-нервен е утрешния ден, защото е свързан с даване на пари, а това никому не е приятно. Напрегнатата небесна конфигурация във вторник сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. След обяд ще трябва да помислите и за някои неизпълнение срокове, хващайте се на работа, докато все още Ви имат доверие. Във вторник може да отделите време на дома си и на хората в него. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Бъдете деликатни, но твърди.
Щастливи числа: 30,38,8,28,13,27

Рак
В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Използвайте методичността си, за да покажете на останалите, че работата може да се върши и без нервничене и мръщене. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.
Щастливи числа: 28,10,19,29,13,35

Лъв
Вторник бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Ще получите по телефона важни новини, свързани с паричен трансфер. Ще получите висока оценка за работата си или за проект, по който работите от доста време. Утрешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка.Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Възможно е утрешният ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Щастливи числа: 7,20,6,39,25,3

Дева
Утрешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно да владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. В утрешния ден се чувствате отпаднали и преуморени, но ще се сблъскате с непредвидени трудности у дома преди да тръгнете за работа. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Утрешният ден ще е финансово печеливш ден за мнозина. Радвате се на чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.
Щастливи числа: 39,23,0,34,32,27

Везни
Във вторник се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Утре ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Работата Ви спори. Очертават се условия за получаване на по-голяма сума пари. Ако не друго, сетете се, че е вторник.
Щастливи числа: 5,10,46,19,15,35

Скорпион
Вторник е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Скорпионите. Много силен ден за реализация на делови цели и за започване на работа от безработните, но възможностите Ви за успех не се ограничават само в сферата на деловата активност, а обхващат и лични цели. Гости от далече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Не давайте пари назаем, защото няма да Ви ги върнат. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Бъдете внимателни в избора на партньори. Бъдете борбени.
Щастливи числа: 41,5,29,18,14,7

Стрелец
В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Отпуснете се, повечето от половината работа може да бъде свършена и без вашето участие. Няма да е уместно и да проявявате рисково поведение по отношение на работата с пари и в заниманията си с бизнес. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Утре просто е такъв ден.
Щастливи числа: 17,3,27,19,32,36

Козирог
Във вторник отделете време за приятелите си и за хобитата си. През вторник напрежението ще е високо – не е време за пътувания, за поддържане на отношения или работа с хора в чужбина. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Очаква Ви нова любов. Бъдете внимателни при работа с пари. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Намерете начин да се отпуснете.
Щастливи числа: 37,32,46,30,45,17

Водолей
Във вторник се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Доверието е по-ценно от злато. Около Вас има много хора, но само единици заслужават да им поверите парите или делата си. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Работата Ви изостава. Утрешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 43,28,2,22,0,11

Риби
Утрешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Утре е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Утрешния ден е за работа и други занимания и най-странното - няма да Ви тежи. Бъдете активни в спорта. Утре ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Не пропускайте да си осигурите допълнителни доходи. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.
Щастливи числа: 6,11,37,26,21,18

Znacite.bg

Коментари

Новини Варна