IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Хороскопи
10:20 | 2 май 2022
Обновен: 11:03 | 28 март 2024

Хороскоп за 3 май 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 3 май 2022 (Всички зодии)

Овен
В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Съхранявайте старателно документите и парите си. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадятq приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятърът (малко неприсъщо за вас). Доста работа Ви очаква през утрешния ден, дори и да не Ви се нрави. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Намерете начин да се отпуснете.
Щастливи числа: 19,18,31,30,8,41

Телец
Вторник отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Работата Ви спори, ако сте активни и не се занимавате с чужди проблеми. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните, си струва няколко часа работа. Във вторник добре ще Ви се отразява плуването. Утрешният ден ще е удачен и за смели начинания, действайте. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 39,34,16,13,5,7

Близнаци
Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Във вторник може да отделите време на дома си и на хората в него. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Близнаците през утрешния ден. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Отпуснете се, повечето от половината работа може да бъде свършена и без вашето участие. Утрешният ден ще е подходящ за пазаруване и отхвърляне на неприятни задължения, ще успеете да го направите бързо. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.
Щастливи числа: 12,11,6,3,4,43

Рак
Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Бъдете активни в спорта. Очертават се условия за получаване на по-голяма сума пари. Завършете дълго отлагана работа. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.
Щастливи числа: 13,4,20,6,18,0

Лъв
Утре девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Утре денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Ако сте семейни, търсете подходящите форми да изразите любовта към близките си, парите не са достатъчни, когато липсва внимание. Утре е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Ако имате някакви любовни недоразумения, утре ще успеете да ги изясните. Работата Ви утре ще бъде натоварена, но ползотворна. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.
Щастливи числа: 15,38,24,8,1,0

Дева
Вторник носи успех на Девите. Утре не се обаждайте първи на любимите хора. Парите Ви притесняват с бързината, с която си отиват. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Очакват Ви срещи и разговори със стари делови партньори, които искат да възобновите съвместната си работа. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.
Щастливи числа: 16,23,15,11,17,39

Везни
Утрешният ден ще блести с особен успех за Везните. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Така или иначе утре звездите Ви обещават късмет с парите. Завършете текущата си работа и не се поддавайте на желанието за промени. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите, ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятърът (малко неприсъщо за вас). Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.
Щастливи числа: 23,30,2,19,31,45

Скорпион
Вторник може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Скорпионите. Ярки любовни постижения. Утре са възможни парични загуби, така че бъдете внимателни. Във вторник се движете повече и планирайте срещи. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел”, свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Ще се заемете с нова и приятна работа. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Щастливи числа: 21,29,18,34,9,3

Стрелец
Вторник е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Стрелците. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. Не подценявайте детайлите в пряката си работа. Повечето от Вас имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата…Но ако съществуват стари дългове или има нещо неясно, скрито около паричните Ви потоци, онова, което имате - общо, то ще се изясни, още през първите дни на седмицата. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Ако имате някакви любовни недоразумения, утре ще успеете да ги изясните. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.
Щастливи числа: 15,11,3,28,39,34

Козирог
Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Вторник не е лош ден, а вашата стабилност е извън съмнение, но денят се оказва доста нервен за мнозина от зодията поради обособили се финансови противоречия. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Утрешният ден не е благоприятен за изяви в професионален план, внимавайте също да не попаднете в конфликтни ситуации в партньорските си отношения. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.
Щастливи числа: 13,34,36,29,23,27

Водолей
Вторник говори за много удобства, а преобладаващата част от Водолеите са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Парите идват и си отиват. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Изясняват се нещата и в любовта. Утре е ден за рутинна работа и за изпълнение на ангажиментите, които сте поели. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Утрешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.
Щастливи числа: 1,13,39,40,22,4

Риби
Вторник бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Риби. Утре ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. В професионален аспект може да възникнат проблеми, които ще предизвикат промени. Избягвайте рискови операции с пари. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 6,8,1,30,31,35

Znacite.com

Коментари

Новини Варна