IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Хороскопи
10:20 | 6 май 2022
Обновен: 03:43 | 19 април 2024

Хороскоп за 7 май 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 7 май 2022 (Всички зодии)

Овен
Голяма част от Вас утре ще бъдат в непрекъснато движение. Утрешният ден ще е благоприятен за контакти или работа с хора в чужбина, както и за пътувания. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Утрешният ден ще е идеален за разрешаване на спешни финансови проблеми. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. В интимния живот емоциите са смесени. В заключение Събота не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.
Щастливи числа: 36,20,34,22,13,12

Телец
В събота отделете време за приятелите си и за хобитата си. Парите идват и си отиват. До обед отделяте повече внимание на работата, участвате в неприятни събрания и обсъждания, на които едва ли ще се вземат отговорни решения. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Утре ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 16,4,44,42,29,14

Близнаци
Събота носи успех на Близнаците. Моментът е подходящ за пътувания, за учене, за контакти или работа с чужденци. Намерете също време да се позанимавате с хобито си и с нещата, които обичате за вършите и Ви зареждат. И Близнаците разполагат с чудесни възможности за хубави делови постижения, за парични печалби и успешна реализация на личните намерения но само при условие, че действат самостоятелно по целите си. Утрешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел”, свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Намерете начин да се отпуснете.
Щастливи числа: 18,37,19,1,24,32

Рак
Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. Съвместна работа с ваш партньор ще бъде много ползотворна. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Не е желателно да взимате пари на заем. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Щастливи числа: 25,44,19,18,20,11

Лъв
Голяма част от Вас утре ще бъдат в непрекъснато движение. Моментът е благоприятен за контакти или работа с хора в чужбина, както и за изяви пред околните, но е препоръчително да се подготвяте добре. А колко влюбени ще се чувствате утре…. За представителите на Лъв се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Утрешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата невинаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.
Щастливи числа: 3,7,15,12,17,23

Дева
Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този събота. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Утре е ден за професионални изяви, за пътувания, погрижете се и за здравето си. Бизнес идеите Ви намират разбиране и подкрепа и до края на годината може да се радвате на признание и пари. Добро време за обучение, за контакти или работа с чужденци; насрочете срещи с хората от приятелския си кръг и начертайте пред себе си нови цели. В заключение Събота не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.
Щастливи числа: 24,25,29,26,34,7

Везни
Утре имате куп неща за вършене. Ако усещате, че нямате достатъчна подготовка, за да се справите с някаква работа, по-добре изобщо не се захващайте. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Утрешният ден ще е подходящ за пазаруване и отхвърляне на неприятни задължения, ще успеете да го направите бързо. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Бъдете оптимисти.
Щастливи числа: 22,26,31,18,14,25

Скорпион
В събота се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Бъдете активни в спорта. Може да обърнете по-голямо внимание на бизнеса си, на свързаната с финанси работа, както и на партньорските си взаимоотношения. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Малко по-нервен е утрешният ден , защото е свързан с даване на пари, а това никому не е приятно. Утрешният ден ще е подходящ за домашни дела. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.
Щастливи числа: 22,24,0,27,34,14

Стрелец
Събота не е еднозначен ден за Стрелците. Градивното и перспективно начало във Вас ще се изяви и ще постигнете забележителен напредък в работата си. Парите идват и си отиват. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.
Щастливи числа: 34,8,46,6,24,4

Козирог
В събота внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. Утрешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Може да обърнете по-голямо внимание на бизнеса си, на свързаната с финанси работа, както и на партньорските си взаимоотношения. Отдайте се на повишеното Ви любовно настроение. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Утрешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.
Щастливи числа: 21,7,2,41,46,18

Водолей
Събота е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Утрешният ден ще е неблагоприятен за търговците. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, утре това може да стане. Звездите съветват мъжете от знака да избягват всячески физическите натоварвания и колективната работа. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Утре просто е такъв ден.
Щастливи числа: 5,11,44,3,21,28

Риби
Утрешният ден Ви обещава големи промени в живота. Объркани сте емоционално. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Утрешният ден ще е финансово печеливш ден за мнозина. Анализирайте работата си, за да се справите. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.
Щастливи числа: 41,6,40,17,21,27

Znacite.com

Коментари

Новини Варна