IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Хороскопи
10:20 | 7 май 2022
Обновен: 15:09 | 18 април 2024

Седмичен хороскоп 9 – 15 май 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп 9 – 15 май 2022 (Всички зодии)

Овен
Бъдете добри и с позитивно отношение към другите, защото събитията могат да Ви подтикнат към всякакви емоции. В здравословен аспект бъдете по-внимателни, тъй като периодът предразполага към чернодробни проблеми. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. Ако сте намислили сериозно нещо, веднага потърсете експертно мнение и вижте къде може да сгрешите. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. В личен план Ви предстоят интересни събития. Ако сте достатъчно разумни да приемете живота такъв, какъвто е, можете да се възползвате от най-доброто, което той има да Ви предложи.
Щастливи числа: 15,18,28,8,22,45

Телец
В петък ще настъпи нов период за май – не взимайте крайни решения, особено под влиянието на емоции. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. В здравословен план ще се създадат благоприятни обстоятелства, но все пак намирайте време за разходки сред природата и отделете часове за самите себе си, за да се съберете и да успокоите мислите си. Жените от този знак може да се сдобият с нови почитатели, мъжете също имат успехи в интимен план. В семейството Ви може да има болен. Активно се заемате с реализирането на свой план. Бъдете по-смели, не се отказвайте при първата изпречила Ви се на пътя трудност.
Щастливи числа: 33,27,12,3,6,21

Близнаци
Вие имате завиден късмет, който ще Ви съпътства за дълго напред. Не са изключени кожни проблеми, алергии. Възможно е някои от Вас да стартирате обучение през периода. В семейството Ви може да има болен. Мъжете от зодията трябва да пропъдят досадното чувство, че никой не ги разбира. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Не отхвърляйте съветите на хората около вас. Има неща, които не знаете по-добре от другите или Ви убягват от вниманието.
Щастливи числа: 31,32,8,42,16,1

Рак
Ако добре се възползвате от създалите се ситуации около вас, ще бележите успехи. В любовната Ви връзка може да се появят някои търкания. В здравословен аспект бъдете по-внимателни, тъй като периодът предразполага към чернодробни проблеми. Ако обедините усилията си и сключите делови договори през май, а може и партньорство, те обещават да бъдат доста престижни и обогатяващи. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. Възможно е родителите да Ви направят подарък или роднини. Във всички случаи си заслужава да се стараете, вашите усилия дават резултати.
Щастливи числа: 25,13,34,11,28,32

Лъв
Ако една врата се затвори пред вас, твърде вероятно е да се отвори друга, при това все повече ще можете да разчитате на по-голяма чуваемост на собствените Ви думи, разбиране и т.н. Ако сте участник в творчески проект, който има отношение към жена или жени, може да постигнете голям успех. В близкото Ви обкръжение има хора, които Ви стимулират да се развивате, но може също да Ви дразнят или се отчитат като конкуренция, която трябва да преборите. Не прекалявайте с храната. В края на седмицата се очертават парични приходи. Без затруднения ще създавате нови връзки и ще разширявате кръгозора си, това са все неща, които Ви се отдават. Седмицата е благоприятен период, ще осъществите замисленото в личен или работен план.
Щастливи числа: 46,45,42,11,18,0

Дева
Бъдете добри и с позитивно отношение към другите, защото събитията могат да Ви подтикнат към всякакви емоции. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. Ако имате приятели е добре, ако нямате, самотата може да Ви натежи. В личен план сте обзети от необяснима тревожност. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. Ако сте намислили сериозно нещо, веднага потърсете експертно мнение и вижте къде може да сгрешите. В ежедневието Ви няма да липсват притеснения, но като цяло периодът е градивен за вас.
Щастливи числа: 9,3,14,31,35,32

Везни
Ако една врата се затвори пред вас, твърде вероятно е да се отвори друга, при това все повече ще можете да разчитате на по-голяма чуваемост на собствените Ви думи, разбиране и т.н. В края на седмицата се чувствате уморени от разнообразните ангажименти и крайно противоположните желания на хората около вас. Ако към края на седмицата изпитате напрежение и нервност, добре ще Ви се отразяват медитациите и духовните практики, както и ако се качите нависоко в планината: това ще балансира и ще успокоява мислите ви, които в посоченото време е възможно да са тревожни и затормозяващи ви. В работата задачите Ви се отдават, даже и без помощници успявате да се справите блестящо. В интимния Ви живот ще споделяте чувства и хармонични отношения с партньора ви. В края на седмицата се очертават парични приходи. Ако сте достатъчно разумни да приемете живота такъв, какъвто е, можете да се възползвате от най-доброто, което той има да Ви предложи.
Щастливи числа: 13,22,7,26,21,8

Скорпион
Ако една врата се затвори пред вас, твърде вероятно е да се отвори друга, при това все повече ще можете да разчитате на по-голяма чуваемост на собствените Ви думи, разбиране и т.н. Ако имате приятели е добре, ако нямате, самотата може да Ви натежи. Вие сте във важен и превключващ период относно професионалната Ви реализация. Вашата сърдечност, чувството Ви за хумор са най-свежото нещо около вас и ще подобрят отношенията в семейството. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на юни. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. В края на седмицата може да потърсите реванш. Човек, който Ви е наранил, си получава заслуженото. Това Ви дава усещане за постигната справедливост.
Щастливи числа: 20,38,28,7,24,43

Стрелец
Ако добре се възползвате от създалите се ситуации около вас, ще бележите успехи. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. Бъдете умерени и не прекалявайте с нищо – така ще се погрижите добре за здравето си. Имате шанс да напреднете в кариерата до края на годината. В личен план Ви предстоят интересни събития. Във всички случай си заслужава да се стараете, вашите усилия дават резултати.
Щастливи числа: 8,42,13,3,12,23

Козирог
Вие сте инициативни и няма да пожалите средства да осъществите намеренията си. Вашата инициативност увлича и останалите да покажат страни от характера си, които умело прикриват. Ако сте в брачни отношения, намерете време да се усамотите с партньора си и да проведете наложителен разговор. Ако пък още не сте обвързани, тогава смело напред и не се притеснявайте да използвате неустоимия си чар. Нуждаете се от добре балансирана диета, бедна на мазнини и богата на плодове и зеленчуци. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. Някои от Вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. Ако искате съвет от звездите той е: умереност и естественост.
Щастливи числа: 25,42,6,2,35,30

Водолей
В главата Ви се раждат нови мисли и желания. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на юни. В края на седмицата освобождавате душата си от всякакви притеснения, освобождавате се от комплекси и обиди. В края на седмицата се очертават парични приходи. Ако сте инициативни, може да получите нови впечатления и да откриете дори неподозиран талант в себе си. През седмицата жените от зодията са очарователни и съблазнителни. Бъдете дискретни. Не говорете зад гърба на хората, защото това може да Ви навлече проблеми.
Щастливи числа: 19,31,13,21,28,2

Риби
Не подценявайте интуицията си. Без съмнение често ще Ви съпътства и умора, за това избягвайте излишните спорове и конфликти, за да съхраните енергията си за отговорностите, които Ви предстоят. Вие сте в ключов период относно финансовото Ви състояние, респективно - професионална реализация. Звездите Ви предупреждават за опасност от страна на колеги. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. Вашият партньор е прекалено чувствителен, така че внимавайте какво говорите. Важно е да сте спокойни, овладени и позитивно мислещи, останалото ще се подреди.
Щастливи числа: 9,2,13,17,46,8

Znacite.com

Коментари

Новини Варна